- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Lenne egy kis gond. Fent van a win7 és az ubuntu és grubról indítok. Egyik telepítésnél, amikor ujraindítottam a win7-et, ott van a grub, kiválasztom, de csak egy kurzor villog, nem csinál semmit. Repair startupra és korábbi pontra visszaállítíva, se reagál. Ubi alól ott van minden látszólag. Mi lehet a probléma?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Lehet tudni miért futtatja a chkdsk-t az rc minden második indulásnál? Semmi hibát nem talál...
-
Laybee
őstag
válasz
Psychonaut #30348 üzenetére
OK, rendben, akkor letörlöm és visszatelepítem hátha elnéztem valamit.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, aszatli gépben jó az x86 magyarítása, látszik a windows indítása is stb. Ugyanezt tettem fel egy laptopra, ott is jó a myagrítás csak a kijelentkezés meg a windows indítása maradt angol. Lehet erről tudni valamit?
-
Laybee
őstag
Mit kell tenni ahhoz, hogy RCx64-en hogy ne hibásan jelenjenek meg a gadgetek?
-
Laybee
őstag
Az RTM-et is lehet majd használni tavaszig újraindítások nélkül?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Tegnap felment az rc64bit-re a kis2009 és használhatatlaná vált a gép, mindig valami dll miatt. Ez az rc miatt van, vagy azért mert 64bit? 7077x86-al nem volt gondja..
-
Laybee
őstag
válasz
Studiossrác #22631 üzenetére
Elég a 32bit. 4gigát úgy se teszel notiba.
-
Laybee
őstag
válasz
Studiossrác #22628 üzenetére
Simán felrakhatod az RC-t szerintem. Én jobban szeretem mint az xp-t és driverrel sincs gondja. Bár én 7077-es használok.
-
Laybee
őstag
válasz
Studiossrác #22624 üzenetére
Én is így tudtam, de lehet akkor fel kell tenni ahhoz az rc-t.
Kösz az infot!
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Nemrég kaptam e-mailt a microsofttól, hogy az előző e-mailben hibásan irták a 2009 júniusi határidő és a helyes a július. Milyen határidő ez?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Ez mit jelent a 7esben, hálókárytánál: interrupt mitigation
Amúgy ezt keresném Átviteli sebesség fokozása. Ez elvileg megduplázza az átviteli sebességet vistában wifi esetén. Vistás topikban így fordították angolra increase bandwith speed, de ilyen nincs sajnos az angol vistában. Jó lenne megtalálni, mert gyér a netminőség az egyik barátomnak, ugyanazon a helyen az xp-s gépek gyorsak.
Köszönöm.
Aktív témák
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest