- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
válasz
JamesHun #36408 üzenetére
Hali!
Én a link-hez szólnék hozzá, ezt tudom javasolni(le kell tiltani a gyorsító tárazást)
1. jobb egér Pendrive-on/TULAJDONSÁGOK
2. Ha ReadyBoost-os, akkor a ReadyBoost fülön ellenőrizd, hogy ne legyen bekapcsolva
3. HARDVER fülön, meghajtóknál katt a pendrive-ra, TULAJDONSÁGOK GOMB
4. a megjelenő ablakban az ÁLTALÁNOS fülön katt a BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA gombra
5. az újabb ablakban a HÁZIRENDEK fülnél pedig állítsd GYORS ELTÁVOLÍTÁS-raFire.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
JamesHun #28734 üzenetére
Már lassan fél éve használok Win 7-et és sosem foglalkoztam ilyen energiatakarékossági dolgokkal és továbbra sem fogok ;p
Részemről annyi hogy a monitor 3 perc tétlenség után Blank-re van állítva és kész.
Gondolom ez csak egy bug volt ami már elmúlt.Viszont ezt a random elmegy a hálózat dolgot ez előző buildek is csinálták a 7077-et leszámítva.
-
virkir
veterán
-
feenty
aktív tag
válasz
JamesHun #19038 üzenetére
Nem tudom megoldódott már-e a problémád, hasonló nekem is volt amikor az adobe flash-ét használtam. Ha az adobe oldalárol töltöd le nézd meg mielőtt letöltesz, mert kettő különböző verziót kínál fel. Egyet az explorer-hez, és egyet az összes többi böngészőhöz. Nálam a messenger csak az explorer-es változatot szerette.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
JamesHun #17916 üzenetére
Azt, még formázva is lett a HDD.
Minden közben, ha nem fut semmi, akkor is.
Ezt elfelejtettem, igen, Windows Search letiltva, indexelés kikapcsolva minden meghajtón.
Szerk.: AVG 8.5 van rajta, nyavalyog hogy nem teljesen kompatibilis, de ez csak nem lehet gond.
#17918 Morden24: Már azelőtt jelentkezett, hogy bármi is felkerült volna.
Egyébként pl. letöltés megkezdésénél mikor kijelölném a helyet mindig megcsinálja. -
Vistaboy
veterán
válasz
JamesHun #17911 üzenetére
Megmondom őszintén, nálam semmiféle gond nem volt a driverekkel - nálad pusztán ez a baj, orvosolva lesz hamarosan -, mindent felismert alapból, amit pedig nem, annál elfogadta a Vistás meghajtókat simán, úgyhogy megoldódott...
A filmlejátszást pedig a K-Lite Codec Pack-al (Media Player Classic Home Cinema), a DVD-lejátszást pedig JetAudio 7-el ajánlom, azoknál nem kapcsol ki az Aero sem, és megy is rendesen.
-
Zsankee
aktív tag
válasz
JamesHun #16448 üzenetére
Esetleg probald meg a hp disk storage format toolt.
Vagy elinditod a win 7 telepitest, hagyd bent az usb t, majd a telepites kozben, mikor keri a telepito,hova telepitse a Windows 7-et, tudod toroltetni az usb particiokat. -
-
válasz
JamesHun #14839 üzenetére
Amikor restartolna, és beáll, ha nyomsz egy resetet, akkor nem indul el a gép?
Nekem Vista esetében volt az, hogy amikor 4 G Rammal telepítettem fel, akkor a második restartnál megállt a gép. Nyomtam neki egy resetet, és elindult, majd minden folytatódott tovább rendesen. -
-
Zsankee
aktív tag
válasz
JamesHun #14006 üzenetére
nem, sot ha teljesen korrektek akarunk lenni, akkor a 7106 os verzio egy ket nappal korabbi,mint a 7077 es. Mig a 7077 mar escrow verzio (magahoz a programkodokhoz mar nem adnak hozza,csak hibajavitasok/optimalizalasok tortennek azutan).
Ugyanis a mostani 7077 es igazabol 7107.
A 7106 pedig nem mas, mint a 7076 build.Build 7075.winmain (April 1) = 7105.winmain (April 4)
Build 7076.winmain (April 2) = 7106.winmain (April 8)
Build 7077.winmain_win7rc (April 4) = 7107.winmain (April 9) -
Morden24
nagyúr
válasz
JamesHun #13169 üzenetére
Mondjuk lehet a Fallout-od is szar (nekem speciel eredeti, természetesen minden patch fent), de olyat még nem tapasztaltam, hogy kifagyna, meg resetelni kell. Próbáltam anno 7000-es build alatt is (most 7077-est használok), és ott sem volt gond. Igaz, nekem x64-es a rendszerem.
Az x64 meg egyáltalán nem problémás, nyugodtan ki lehet próbálni, amit meg régen mondogattak, szépen el kell felejteni.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest