- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
moonman #9399 üzenetére
en eleve utalom az x-ezest.. nem is ertem, hogy miert kellett elterjeszetni, hogy a 32bit az x86.. az x86 az az arhitekturat jelenti, nem pedig barmilyen bitet.. a wikipedia szerint nem is letezik olyan dolog, hogy x64.. van x86, van x86-64, van 32-bit, es van 64-bit.. eleg gyakran nekem is felall a szor a hatamon, amikor meglatom az x86-ot, mint bit jelolest..
#9398: a szerver olyan porton van, aminek maximalis elmeleti letoltesi (es feltoltesi) sebessege 131072 kbyte / sec (igen, 128 megabyte / sec)
-
westlake
félisten
ha meg erdekel barkit is:
Windows.7.Ultimate.RC.Bulid7057.32bit
Windows.7.Ultimate.RC.Bulid7057.64bit -
SLLaci
csendes tag
Nem tudom másnak is feltünt-e egy szerintem új energiatakarékossági funkció
a 7057 x64-es verzióban. Nekem kikapcsolja a hangkártyát nagyon rövid idő után,
( elkezd világítani a mute LED, de a képernyőn nem jelzi a hangszóró
ikonon a változást ) és ha bármi hangkeltőt indítok, akkor megint szól újra és
a LED is kialszik. Elösször azt hittem, hogy driverhiba van és az egész délutánt
azzal töltöttem, hogy cserélgettem őket, de ennyi ráfordított tdő után ezt már
inkább funkciónak gondolom.
A 7048 x64-ben és az elötte levő 32bitesekben nem volt ilyen. -
Nekem is az van most fent a másik raptoron. Ja hogy Te virtualboxba nyomod fel őket? Így könnyű....
Végülis az nv driver ami fontos, meg a dx9-et szoktam feltenni, no meg róka, winamp, winrar, többi xar, ami alapból kell nekem.
Winupdate nekem csak a defenderhez töltött le frissítést, más semmi, gondolom nem volt rá szükség.
SLLaci: Ha így is van, szvsz értelme nulla. Minek kapcsol ki a win egy nem működő (tehát hangot ki nem adó) hangkártyát?
-
pzstm
titán
7057-es 32bites buildet raktam fel..... ahogy kijött... 15 perc volt virtualba....sokat nem kockáztattam vele
Driverekből kell a fingerprint driver 64bites, amit most nem ajánlott fel a 7048-as x64-ben automatikus telepítéshez.....amúgy nem tudom milyen más driverre gondolsz, ami ne jönne le Winupdate-en
(jó ATKOSD2-t szoktam felrakni, mert az olyan kis csilivili 3D-s szép ikonokat rendel hozzá laptop gyorsbillentyűimhez...ami 2perc restarttal együtt)
Többet nem kell rászánnom nekem sem... -
Dentorel
csendes tag
Na akkor gyors le is szedem.
Viszont addig lenne egy érdekes kérdésem:
"7057.0.090305-2000_x86" --> ez az x86 mire is vonatkozik? -
Dentorel
csendes tag
Hát nem tudom, hogy ki merjem-e próbálni ezt a 7057-eset (7000-esem van).
Nem rég kihalt alólam a rendszer (töltőképernyőnél nem ment tovább), majd fél napig kínlódtuk, mire felment az XP, majd a Vista.
De gondolom az aktiváló kulcs, mely a 7000-es jó volt, erre nem lesz jó. -
DeusHun
őstag
válasz
kw3v865 #9377 üzenetére
Na igen, ezzel a leállásos problémával én is igen sűrűn találkoztam/találkozom. 7000, 7048 és 7057-ben is... úgy tűnik ezt képtelenek javítani.
Ma olyan volt, hogy kiírt egy listát, hogy mely programok nem hajlandóak leállni. Ráklikkeltem, hogy pedig jobb lenne ha megtennék, 10 percig semmi. Cancel, visszadobta egyből az asztalt. Na akkor start ->futtatás... -> shutdown -r -f -t 0, enterMegtette.
-
kw3v865
senior tag
válasz
DeusHun #9371 üzenetére
Én is felteszem az összes verziót a 7000 óta
Szerintem az újabb verziók egyértelműen stabilabbak és gyorsabbak mint az előzők. A 7000 nálam nagyon gyakran kékhalálozott, a 7000 már stabilabb volt, a 7048 pedig csak egyszer szállt el kékhalállal. Most éppen a 7057x86-ot töltöm. Azért néhány furcsaságot a 7048-nál is tapasztaltam. Előfordult, hogy a szűz oprendszer nem akart leállni
Addig jutott, hogy kiírta, hogy Shutting down.
A másik komoly probléma az ASUS USB-s Wifi kulccsal volt (csak Vistás drivert találtam hozzá). Nagyon nem szereti a Win7Gyakran elment a net, és csak újraindítás után javult meg.
-
Clemi
veterán
Game teszt nálam is lefutott a 7022x86-on. COD4 és GTAIV hibátlanul fut. 1-1 órát nyomtam mindkettőt hiba nélkül
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
A Windows 7 bétát lehet még tölteni legálisan?
Volt ahol azt olvastam, hogy már nem lehet. -
GodHeart
senior tag
na csak hogy írjak valami pozitívat is, 7057 alatt a windows media playerrel akarom lejátszani a zenét, akkor ha TC-ből indítom el, akkor kapásból el is kezdi játszani.. 7000 alatt kb 7-8másodpercet várni kellett.. igaz ott sem tudom mire, és haverom gépén nem volt ez a jelenség. Ráfogtam a több ramra, de kitudja mi produkálta
-
Na mégegy fura dolog..
yotutube videok alatt operán nézve nincs hangEddig volt..
-
GodHeart
senior tag
valaki tudja esetleg a megoldást arra, hogy 7057x86 alatt ha elindul a windows, akkor a wlanra mér csatlakozik olyan lassan..
Kb 3 percig keres, mire rámegy, de közben olyan mintha lelenne fagyva. 7000 alatt már mikor bejelentkezte szinte volt net. Ezt a kis hibát leszámítva, nem lett rosszabb.. szerintem
-
Gerisan
tag
tegnap tettem fel a 7057 x64-t egy nappal elötte a a 7057 x86-t.ha valóban van újabb akkor tuti nem fogok most vele szórakozni
-
Silenzio
addikt
Ahoy!
Feltettem a legújabb RivaTunert. Tuningolni szeretném a vga-mat (4850), de csak a fan-beállításokat tudom megnyitni, órajel emelést nem ad a program. Nem tudjátok mi lehet a megoldás, vagy mivel tudnék tuningolni ebben az oprendszerben? Kéne némi vga-tuning is hogy az új processzorom kiteszteljem.
-
Dashes
őstag
-
-
Kicsit mosolyogni való ez a 2 naponta új build a neten.
Én a magam részéről megvárom a hivatalos RC-t, amit az MS ad ki.
-
PuMbA
titán
válasz
hakagyi #9351 üzenetére
1. XP-hez már kiforrott driverek vannak,míg Windows 7-hez még nincs semmi hivatalos és végleges.
2.Ilyen programokat én nem használok ,de szerintem mindenki számára érezhető ,hogy egy Win7 gyorsabb mindennapi használatban ,mint az XP(főleg az előtöltés miatt).
3.Attól hogy az XP gyors még nem jelenti azt,hogy jó is, pl. hangelőállításnál kerekítési hibákat csinál és levágja a magas tartományt(11kHz felett) és még lehet sorolgatni a szebbnél szebb megoldásokat. -
pzstm
titán
Nem tudom mennyire fake vagy nem fake, mindenesetre itt egy kép......
-
-
AthlonXP
őstag
Ebben tudna vki segíteni? Korábban már kérdeztem, de még nem kaptam választ..
Az IE8-ban be lehet vhol álítani azt, hogy amikor bezárom a böngészőt úgy, h meg van benne nyitva több lap is ( egy ablakon belül, lapfülekkel ), akkor bezárásnál legyen olyan lehetőség, hogy a legközelebbi megnyitáskor, újra magától megnyissa azokat a lapokat? Vista alatt az IE7-ben ez megy, itt nem találtam rá beállítási lehetőséget, persze az is lehet, h rossz helyen kerestem. Bár az IE7-ben ez alapértelmezettként ment, ott nem kellett álítani semmit.
( Win 7 7000 x64 )hakagyi A játék teszt nem sikerűlt túl jól a többihez képest..
Ezt csak úgy megjegyeztem, ez úgy is csak azoknak számít, akik sokat gamelnak a géppel.. ( pl nekem
)
Néhol amúgy a 7048 mintha gyorsabb lett volna. -
Hali!
A w7 külsejét át lehet állítani arra a régi szürke változatra? Úgy, mint az XP esetén a "Windows Classic style".
Ha igen, akkor tudna valaki dobni egy screenshot-ot? Ha nem, akkor meg a létező legegyszerűbb külsőről. Neten nem találok egyértelmű infót erről.Köszi!
-
hakagyi
csendes tag
TESZT !!!!!!!!!!!!!!!!TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TESZT !!!!!!!!!!!!!!!!TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
válasz
pengegyerek #9343 üzenetére
troller: 38 másodperc
-
troller
senior tag
válasz
pengegyerek #9343 üzenetére
Itt elég jól ki van vesézve.
-
pengegyerek
aktív tag
Az ACHI mód satás vinyóknál miért jobb mint az IDE?
Lehet, hogy már volt róla szó de már nem olvasnék vissza annyit -
Gerisan
tag
válasz
ForRedGlory #9338 üzenetére
az első Elisa-nál írja hogy lehet távirányítóval is használni de többit is ki kell próbálni hátha.
-
Morden24
nagyúr
Meg hát.
Ellenben fél pillanat alatt kiiktatható, szóval nem egy nagy waszisztdasz.Ami érdekesebb, hogy a Steam az istennek nem akar kapcsolódni. Az ő oldalukon van a gond, vagy az enyémen? Természetesen fw exception-nek be van rakva, nem értem... na mindegy, most amúgy is lelépek, majd holnap vacakolok vele.
Myair: vedd meg őket eredetiben
-
Myair
tag
sziasztok.
feltoltam ezt a verzát: Windows.7.Ultimate.RC1.Build.7057.x64.DVD-iAPULAsokan azt mondják hogy még nincs rc1, gondolom ez is valami buherált lehet. nem is ez a lényeg, hibátlan, kafa, stb.
szeetnék feltolni rá daemon tools, vagy alcohol-t, viszont sehogy sem sikerül.
mindig a telepítés elején szol, hogy ujraindítás után kezdödik a telepítés, de mindig ugyan ezt írja, hiába indítom ujra...valaki tud valami megoldást erre?
igy sajna az img képfile-aimat nem tudom használni, sok game/film..
köxi a választ előre is.
-
Biga123
addikt
Valaki tud arra módot hogy kiterjesztett asztalon tudjak futtatni programokat?
-
Gerisan
tag
válasz
ForRedGlory #9315 üzenetére
Ott írja melyikhez lehet távirányítót használni.ki kell próbálni
-
válasz
ForRedGlory #9315 üzenetére
Van olyan progi, amihez lehet
meg kell próbálni
-
Gerisan
tag
Mindenki annyit szenved a Media Centerrel.Miért nem kerestek másik progit?annyi alternatíva van.
http://techline.hu/szubjektiv/20090224_top_media_center_szoftverek.aspx -
Apollyon
Korrektor
válasz
ForRedGlory #9302 üzenetére
Okés, köszi a választ for everyone, marad a 7022, úgyis "belaktam" már nincs kedvem telepíteni megint 150 programot, jó ez így.
Viszont a SonyE. telefonom még mindig nem tudom összekötni vele, egyszerűen nem megy, gondolom a Symbian miatt.
-
Milan24
aktív tag
válasz
Morden24 #9307 üzenetére
Olyan hogy megy a film! És megy az idővonalba az a kis kocka ahol beletusz húzni a filmben! Na nekem ott szépen huzza a csikot meg ilyenek!
Filmlejátszással nincsen gondja de zavaró azér ez! Nem tudom lehet nVidia driver miatt van minden vagy nem tudom!
Aero is úgy kapcsol be, hogy feláll a windóz és nincs aero, majd fekete lesz a kép hirtelen és akkor újra bejön akkor van aero! Szal nem értem eddig buildekkel semmi gondom nem volt, hogy most meg mér van! Bízom benne hamar kijön az RC és az valami fantasztikus lesz
-
Clemi
veterán
Nah visszament a 7022
Ismét minden szép és jó! Nekem akárki akármit mond, eddig ez a build jött be legjobban, legalábbis ami a media centert illeti. Eddig játékot nem hasznltam W7-en, de most elkezdem azt is....
-
pzstm
titán
Build 7010 will be the final RC build?
Elég vicces lenne
-
Milan24
aktív tag
Pár napja megy nekem is ez a 7057x86! Ami ment Klite kodek pack 4.52FULL megy most is de a MPC-Home Cinema, háááát megjelenítési gondok! Ha kell kép rakok fel, nagyon zavaró ment 7048-on rendesen itt nem! Akkor a realtek 2.18-as driver lehet csak nálam egy kalap szar, de ha másolok, akkor kegyetlenül recseg
Illetve az nVidia új beta 179.48-as noti drivere sem a legtökéletesebb ami tökéletesen működött a 64biten! Ez a verzió fel se ismerte a go 7600-om, updettel előzőek mindig felismerték! Szerintem aki teheti ne váltson erre sok a bogármég ebben!
Annyira nem vészes végül is meg!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Apollyon #9299 üzenetére
Nekem a 7000-es fog visszamenni szerintem napokon belül, mert abban jobban megbízok. Konkrétan semmi gond nem volt vele, míg ez már bedobott pár "érdekességet".
Sztem ne váltsd le, vagy előtte ghostold le a vinyódat, és akkor pár perc múlva vissza tudod tenni a 7022-est, ha muszáj. -
virkir
veterán
Csak azt nem értem, ha egyszer valami jól működött a W7-ben, minek elqrni!!!
Talán mert ezek nem igazán nyilvános buildek?
Szvsz próbálkoznak különféle mixekkel, hogy mik az egymásra gyakorolt hatásuk.
Aztán van hogy gond nélkül bejön, van, hogy nem.
Majd az RC valószínűleg megint jó lesz hozzáadva a 7000 óta bevált ficsőröket.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest