- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Klemens #10097 üzenetére
Csatlakozván mordenhez nincs garancia arra, hogy hibás a DVD hibába vadonat.
Nekem pl. az 57-es build kiírva DVDR-re visszaellenőrizve belefagyott a frissítésbe míg ugyan az az ISO mountolva felment.
Próbáld mégegyszer kiírni a lehető leglassabban ha úgy sem megy akkor érdemes valami hardveres gond felé tapogatódzni, AHCI stb. -
Alister71
nagyúr
válasz
Klemens #9641 üzenetére
Az a helyzet, hogy a win7 még nem kész rendszer és minnél többen tesztelik, annál több kompatibilitási hiba jön elő. Tolni kell fel rá minnél több progit, küldeni a hibajelentéseket, hogy mire kijön a kész verzió, ne kelljen ilyen gond miatt megválni a kedvenc programjainktól.
-
Furky
őstag
válasz
Klemens #9592 üzenetére
Nekem 30GB-os a rendszerpartícióm. Ebből most 9400MB a Windows könyvtár, 768MB-os a hiberfil.sys, 1024MB-os a pagefile.sys, és összességében 15GB-ot foglal a rendszer. Emlékeim szerint a Vista SP1 ugyanazokkal a programokkal, amik fentvannak most is, 18-20GB-ot foglalt összességében.
mod: igen, érdemes. Nézd meg a gépemet, annál is gyengébb, mégis vígan elszaladgál. Vista-nál klasszisokkal gyorsabb az én gépemen.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest