- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
vinacarlos #8698 üzenetére
Én a vga driver környékén néznék szét a helyedben.
Bár nem tudom, milyen játékokkal játszol, esetleg kompatibilitási mód állítása is szóba jöhet, meg persze legfrissebb dx9 telepítése. -
vinacarlos
tag
Valaki találkozott olyan problémával, hogy kilép mindegyik játékból a rendszer. Pár perc után megfagy a game, és csak feladatkezelővel lehet bezárni az alkalmazást. Az első 7-et használom, a 32bites verziót. Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem találtam hasonlót, mert nem egy-két játék, hanem az összes amit próbáltam.
Előre is köszi a válszt. -
krystman
őstag
Az mitől van, hogy DX10-es játékok alatt 60hz-en megy a monitorom, még DX9 alatt 85hz-en. 1280x1024be ennyit tud a CRT monitorom. Hol lehetne ezen állítani?
-
Hunter2
addikt
most meg az van hogy amióta kaptam pár RSS üzenetet azóta miután elindítom az operát rögtön fagyi. Lassan szerintem gyalulom a sevent és kipróbálom inkább a Vista 64-et.
-
premete
veterán
Ez a minősítés egy rejtély nekem is, ugyanaz a 250 GB-os Toshiba rpm 5400-as noti vinyó, vista sp1 alatt: 4,9 pont, seven 7022: 3.0, seven 7048:2.0 pontot ér. Azt leírják a techneten, hogy optimális pontszámhoz 8 magos proci+ 256 GB-os ssd hdd kell, de azért ezt a 2 pontot keveslem.
-
válasz
Hunter2 #8656 üzenetére
Hidd el, hogy ez volt az első amit próbáltam
A végén már majdnem végigzongoráztam az összesen, de semmi változás
Aztán visszatettem a a vistást és nincs gond
front3r: az még jobbik eset, mert nálam pl mikor abbamarad a slideshow, akkor nem egy kép marad a hátér, hanem egy fekete semmi. Magam részéről feedback-eltem nekik.
moonman: én mondjuk azért nem raktam még fel a 7000től eltérő buildet(pedig már leszedtem), mert ugye volt itt szó róla, hogy a 3 hónapig feedback-elők kapnak(hatnak) ingyen vista vagy office telepítőt(volt ezzel kapcsolatban egy mail-os mizéria), és ehez le kellett szedni egy kis progot, ami a háttérben futva automatice feedback-el. Namost nemtudom ez a dolog működhet-e más build-el
Erre nincs infód? Vagy végül is az is lényegtelen?
pzstm: szvsz az lesz a legkisebb gond, ha az nem lesz javítva
tudom, idegesítő tud lenni, de a lényeg hogy működjön
-
pzstm
titán
válasz
moonman #8688 üzenetére
Biztos nagyon ráértek a fiúk!
Arra lennék, kíváncsi hogy élményindex értékelésén fognak-e csiszolni (nyilván igen), inkább arra hogy mennyire.... mármintez a rejtélyes winchesterre kapott alacsonyabb pontszám, majd több embernél is magasabb pontszám, elsősorban notivinyóknál... -
pzstm
titán
válasz
moonman #8682 üzenetére
jah értem..... hát annyim nincs...bár 14,1"-osban nem is hallottam még fullHD-ról....
és azt nem tudod esetleg biztosra, hogy ha 7048-asról feedbackelek azt kapásl kukába rakják-e?
Mert ha igen akkor Public RC-ig nem rakom újra a rendszert... semmi bajom nincs a 7000-el.... -
front3r
őstag
Van egy olyan bug is, és ebben benne van, hogy dinamikus háttérkép váltogatás egyszer csak abba marad és egy háttérkép lesz beállítva.
-
moonman
titán
infó: aki kicsi, de nagyfelbontású képernyővel telepíti, az újabb buildekben észreveheti, hogy a rendszer automatikusan nagyobb DPI-re állítja a betűméretet. ezt a saját fiókodban elég egyszerű visszaállítani, de a logon képernyő úgymarad. ha ezt is vissza akarjuk állítani 96 DPI-re, akkor:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontDPI]
"LogPixels"=dword:00000078
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardware Profiles\Current\Software\Fonts]
"LogPixels"=dword:00000078 -
Ok, köszönöm a válaszokat!
-
pzstm
titán
válasz
Morden24 #8673 üzenetére
Te voltál rajta tegnap az elsők között
:U
Plag: oké, hogy ott a lehetőség, de tőlem mint mezei usertől, lehet a kukában landolna egy interim build-ből küldött feedback, hisz ugyebár én csak a "legálisan" elérhető 7000-es buildhez juthattam hozzá microsoft jóvoltából
( sőt több mint valószínű, hogy ott landolna...)
-
-
-
pzstm
titán
válasz
God Vazzeg #8669 üzenetére
okok skacok!
Akkor lassan lehetne nyitni egy windows7 x64 topikot is
Amúgy én még mindig 7000-en vagyok élesben a feedback miatt... van még mondanivalóm a srácoknak -
válasz
God Vazzeg #8669 üzenetére
Egy apró dolgot azért megemlítenék:
Amikor a Superbaron nézem a miniatűröket, előfordul nagyon ritkán, hogy az IE8 miniatúrje hibásan jelenik meg. Azaz, a miniatűrje felett egy nagyonn miniatűr bal sarkának maradványa is látható. De ez random jelentkezik. Egyébként, tényleg semmi baj a rendszerrel. -
-
csucsu52
aktív tag
sry
-
premete
veterán
válasz
Atti1112 #8647 üzenetére
Ez az Acronis a gyakran op. rendszert váltóknak egy csodafegyver. Én kicsit másképp használom, ez azoknak is jó lehet, akinek a cucca nem tud usb-ről bootolni:
komplett xp/vista mentése
1, Acronis recovery iso képfájl készítése a merevlemezre
2, Komplett rendszerpartició backup *.tib fájl készítése a merevlemezre
3, A *.tib fájl belemásolása az *.iso fájlba
4, Az új iso kiírása dvd-re (xp, minden alapprogrammal+office référ egy dvd-rw-re)
Szükség esetén a rendszer a dvd-ről bootol és visszaállítja a lementett állapotot akár egy új merevlemezre, vagy másik ugyanolyan gépre is.
Komplett vista esetén dvd dl lemez kellhet, maximális tömörítés esetén is.
Seven esetén a telepítéskor létrehozott 100 mb-os rejtett "C" partició nálam többször bekavart ezért mentés előtt:
1, A rejtett partició komplett törlése és a hely visszaadása oda, ahonnan picipuha lenyúlta
2, Újraindítás: ebben az esetben a seven nem indul el, bootoljunk a telepítőlemezről és válasszuk a visszaállítást, ez lefut, de a rendszer most sem indul
3, Bootoljunk újra a telepítőlemezről, válasszuk megint a rendszer visszaállítást, most már elindul rendben, azzal az egy hibával, hogy seven betöltésekor a színes labdák nem ugrálnak: ennek visszaállításához parancssorba adjuk be: bcdedit /set {current} locale en-US ha más nyelvű a sevenünk, akkor értelemszerűen a végén ne en-US legyen, hanem az aktuális.
4, Ezután a seven is egy partición lesz, amit ugyanúgy elmenthetünk, mint a vistát és az xp-t és csrélgethetjük a windows variációkat, mint a fehérneműt.
Megj.: Nekem az Acronis Disk Director Suite seven feltelepítése után nem volt hajlandó felismerni a hdd-t, ezért egy linux livecd-vel szedtem le a rejtett particiót. -
AthlonXP
őstag
válasz
Barthezz2 #8643 üzenetére
Én sem mondtam, h hülyeség, viszont nem tudtam, h ilyen is létezik.
Amúgy tök jól néz ki, nekem tetszik.DarkGubi: Próbáltad már leválasztani?
csucsu52: Hát, mint fentebb már ezerszer említették, sztm ne az UPGRADE-t használd, hanem a TISZTA telepítést, úgy talán megoldódik ez a gond. Ugyanis a különféle bétákat nem érdemes egymásra telepítgetni, ezzel már sokaknak volt baja korábban.
-
DarkGubi
aktív tag
Itt a kép a "mobile" VGA-mról
Lehet, hogy az alaplap miatt van. Az alaplapomon megtalálható mind a AGP mind PCIe foglalat is. Meg úgy összességében is sz..., rossz. -
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott esetleg valaki már azzal a problémával, hogy upgradeltem a WIN7-et 7022-ről 7048-ra(x86) és miután kész lett nincs netem.
De sehogy. Már próbáltam router nélkül direktbe a kábelmodemet, új IP kiosztást csináltam rá, áramtalnítottam, reseteltem, semmi.
A Vistás rendszeremmel tökéletesen működik minden.... -
Hunter2
addikt
felraktam a nod32 4-es verzióját, újraindítás után azonnal kékhalál.tcpip.sys meg hasonlókra panaszkodik.
A hibauzeten valami driver_irq_blabla volt.szerencsére a rendszervisszaállítás segített. -
Gerisan
tag
Nekem COD4 alatt egyre több kép hiba jelentkezett a Vistás x64-es driverrel de felraktam a Win7-es beta drivert azóta nincs úgyhogy érdemesebb azt felrakni még ha régebbi is mint a Vistás.Annak mondom aki még Vistás drivert használ
-
enamessias
aktív tag
Ott még ráfognám az átalakitó hibájára, de itt be volt épitve.
Játékok alatt is megszaporodtak nekem a BSOD-k és leállások! NV driverek nem javitottak rajta. Memoriákat és a procit is teszteltem, de nem találtam hibát. Ha visszajön a szervizböl a másik noti és megszabadulok annak mentéseitöl, asszem ujrarakom a win7-et. Lehet sikerült már meghülyitenem, nem volt kimélve
-
pzstm
titán
válasz
enamessias #8650 üzenetére
külső notivinyót formáztam többet is...azokkal nem volt gond...
-
pzstm
titán
válasz
enamessias #8648 üzenetére
pendrive-ot, mobilvinyót vagy mit formatálni? Ezeket próbáltam, és ezekkel nem tapasztaltam hasonló hibajelenséget sem
-
enamessias
aktív tag
Próbált valaki win7 -el formatálni? Nekem ujraindul az explorer tőle
Sokadik próbára sikerült csak a müvelet.
-
Atti1112
aktív tag
Mondom, én megoldottam
Kiváncsi vagyok, neked-nektek sikerül-e elindítani win7 alatt
Egy kis kihívásEgyébként nálam a rendszerek gyorsan váltják egymást
1,5 perc visszateeni egy full beálított xp sp3-at minden aprósággal együtt. A kulcs-szó : Acronis
Egyébként annak nagyon örülök, hogy az Acronis szó nélkül megy win7 alatt is és felajánlja a 100-200 megás partició mentését is.Így egy rendszerváltás nálam 2 percnél nem több. Itt sorakoznak az adat-vinyómon a *.tib file-ok és amelyik szimpatikus már nyomom is fel
Van itt vista +sp1 ,van xp-ből 3 féle, win7 ből 7 féle.
USB stick-en van az Acronis indítója és akkor arról bootolok be és kiválasztom a nekem tetsző *.tib file-t , rendszert.Kimegyek betakarni a srácaimat, mire visszajövök már ott is a friss ropogós OP rendszer
-
pzstm
titán
válasz
Atti1112 #8645 üzenetére
nah épp ezért írtam hogy nem ismerem ezt a trackmania világot.... ha lesz erőm/időm még ma meglesem... ha nem akkor csak holnap...
valóban igényel vmi starforce-os dolgot..... bár úgy hiszem, hogy ez sem a microsoft hibája... nem nekeik kell orvosolni az ilyen problémákat
De rendben...igazad van....ez a játék nem megy....Lehet vissza is rakom most gyorsba az XP SP3-at, ha még nem porladt szét nagyon a cd a garázsban
-
Atti1112
aktív tag
Kedves pzstm
Igen ,Te rontottál el valamit
Nem azt töltötted le ,ami nálam nem megy. A Forever megy nálam is simán. Ezt próbáld futtatni win7 alatt : http://www.szoftverbazis.hu/kereses/index.html?search=trackmania&hol=szoftverbazis
(nem tudok linkelni, copy-zd ki)
és itt a 4 progi a sorban : Trackmania ESWC ! Ez fogadjunk, nem fog nálatok sem működni alapból266 Mb.
-
Atti1112
aktív tag
Én anno készítettem egy jó pár xp nlite-os csodát és az egyik olyan jó lett,hogy azóta is azt használom. 1x sem fagyott ki, pedig sok demo-t telepítek, mivel a fiam imádja az origóról leszedett autós progikat.Feltettem a vistát is sp1 meg nélküle, de az sajna nem sikerült jól a mikrónak.Lassú és bonyolítva van. Egyébként a TM nationsra visszatérve : Xp alatt várni kell hogy behozza a pályát ,win7 alatt meg szinte elém löki
Kipróbáltam most hirtelen 4-5 játékot és xp-hez képest szárnyalnak : betöltési sebességileg és egyébként is.Nagyon happy vagyok
-
Gerisan
tag
TrackMania-t én is felraktam simán megy 7048 x64-en.komoly kis gém
-
Milan24
aktív tag
Köszi!
Különben én is feltettem ezt a TrackMania vagy mi amit az Origorol lehetett letölteni! Nem tudtam mi de mikor elindítottam már rájöttem! Különben a 7048x64-en simán megy! Rámentem a telepítőre semmi admin semmi kompatibilitás csak simán telepítettem és megy nekem!
Üdv
-
eVan
tag
2x ment
-
eVan
tag
Annyit én is hozzáfűznék a windows buherhez,hogy anno én is csináltam sp1es vistából kb 10 verziót (1 hét alatt) raktam bele hotfixeket,drivereket,kiszedtem dolgokat,és jó volt. DE!
Volt egy olyan problem viszont mindnél,hogy nem voltak stabilak.Aki az Nlite v Vlite párost csinálja nem Microsoftos és nem érthet teljesen az oprendszerhez hogy hibátlan progit írjon hozzá,így sosem lesz tökéletes,plussz nem éri meg vele szenvedni,én már csak sp integrálásra használtam anno,elvégre azt gond nélkül megcsinálja -
pzstm
titán
válasz
Atti1112 #8633 üzenetére
700064biten nálam eddig mindegyik játék ment.... (quake3-al voltak kisebb problémák LAN-on, de összehoztam azt is...) igaz közel sem vagyok olyan hardcore gamer mint akik itt vannak, de 1-2t kipróbáltam...
mindjárt megnézek még vmit, csak a kedvedért(meg a saját kíváncsiságom miatt)
-
Atti1112
aktív tag
Elmondanám ,h feltettem a 7000-et is ,a 7022-őt is, a 7048-at is és ezekből a 32 ill. 64 bitest.
Legtöbb gondom a 64-esekkel volt. Bármelyiket tettem is fel.Lassab volt a 64-es nálam ! Ez ugye 6 rendszer. A 7. volt ez a "házilag tunningolt sz@r" , de ez jött be nekem az összes közül legjobban.Megy már egy hete folyamatosan és semmi gondom vele.Egyedül a webkamerámat nem ismerte fel (egyik sem) ,még neten "kersztül" sem. Nekem kellett alá drivert tennem.Tettem fel NFS Undergrundot meg ilyeneket,amiről a többiek írták h náluk nem megy,nálam mennek a játékok.Egyedül a Track Mania Nations-el nem bírok el, mivel a win7 kerek perec elutasítja a Starforce-os védelmet.Azért ha egy oprendszer ésszel van megnyírbálva ,az hidd el ,javára válik szerintem.Pl. amit sosem használsz ,minek legyen a gépeden ? WMP ,Média Center és társai. -
-
Atti1112
aktív tag
Egyébként találtam x86 7022-esből lite verziót. Az iso mérete 1,2 Gb.Feltettem és csodálatosan működik, minden ok.Ez olyan lehet mint a Vlite-al készült Vista , vagy az nLite-al készült Xp.Csak a progit nem tudtam megtalálni, amivel ezt az 1,2 win7-et készítették.Mert akkor ki lehetne dobálni a win7-ből is sok kacatot.Erre valakinek ötlet ? Ha valakit érdekel : Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.Core.Edition-LiTE.iso Ez a pontos neve.Googlizzátok ki.
-
Na majd amikor kijön a végleges angolul és mi vadul telepítgetjük a 32-64-es kiviteleket, természetesen 30 napos változatokról van szó, na akkor majd lehet dobálkozni kinek mi nem megy és mi a megoldás, elmúlik az h : "még beta!" Akkor majd a pekhesen SP-t várnak v csodát! Lesz szitkozódás, lesz pitizés a mikrónak mekkorát alkotott, lesz itt minden! Szoktam ám nézelődni, innen informálódhat az ember hol tartunk éppen! Én azt mondom karácsonyra a topic 3x ekkor lesz és már a full verzióról megy a diskurzus!Ekkor már arról fog menni h van win 7 driver a fene tudja milyen hardveremhez? fut a win 7-en, jön a sok láma aki először rakja fel és jön a sok unalmas kérdés, kíííváncsain várom!
Nekem nem jött be a legújabb és 64-es, de ettől függetlenül várom mert nagyon el lett találva!
Ja és tudom h hol keressem ha kidobja a mikró! -
DarkGubi
aktív tag
Jelentem, a Win7 Build 7022 nálam (is) TÖKÉLETESEN működik.
Nekem meg a 7000-es buildel voltak problémáim.
PL.: Lefagyó programok, amik megakadályozták a gép kikapcsolását/újraindítását.Továbbá pénteken felraktam egy ősi 64bites Celeronra a 7048-as verziót 1GB rammal és...
csodákat művelt a géppel, de azért találtam egy érdekességet, nem tudom másnál is volt-e ilyen:
A biztonságos eltávolításnál felajánlja a videokártya eltávolítását is. (GF6600GT PCIe)
Én ugyan nem mertem rányomni, de ki tudja mikor nyomok rá véletlenül a pendrive helyett. -
virkir
veterán
Nyugodtan bővítheted a klubbot velem is.
Amióta kijött a 7000 lassacskán ez lett a fő rendszerem, nem váltogatom a 22-re meg a 48-ra csak használom.
Minek szenvedjek mindenféle belső tesztre kiadott verzióval? Majd az RC-t megnézem de lehet marad ez a használható idő végéig és majd akkor keresek valamit amit tovább tudok használni a végleges bolti verzióig.
Fagyás kékhalál nélkül, úgy, hogy kipróbáltam már elég sok programot és elenyésző volt ami nem ment, olyan meg még nem volt a MagicISO-n kívül ami rombadöntötte volna a rendszert.
Tényleg mi ronthattunk el valamit -
Jo4e
csendes tag
Valakinek még van problémája a WLM 9-cel, mert engem állandóan kidob, mind a 7000 x32-ön és mind a 7048 x64-en. Erre vki tud vmi megoldást?
-
premete
veterán
A 32 bites 7048-as upgade után és szűz telepítés után sem jött be, én is visszatettem a 7022-t:
-megint csinált rejtett particiót, amit már egyszer kiirtottam.
-újra kirakta a vízjelet
-nem kapcsolódik ugyanarra a wifire, ugyanazokkal a beállításokkal (upgradenél a beállításokat visszatette)
Mivel a 7022-es komplett particióm el volt mentve, visszatettem sector by sector, + MBR-t is és minden rendbejött alig negyedóra alatt a 7048-as dvd pedig landolt a kukában a 64 bites mellett. -
ha már fagyás téma. Nálam aztán nem volt kímélve, főleg amit a tunerom, meg az nvidia driverek körül műveltem
de se egy kékhalál, se fagyás nem volt még nálam sem.
Morden24:
ugyan nekem megjelenés óta csak a 7000es volt/van fent, többször is ujrapakoltam már, és furcsa módon, a játékok terén mindíg más volt a helyzet. Legtöbbször a TDU-t emlegetem itt is, és van hogy ment rendesen, van hogy csak ugy nem röcögött, hogy magas prioritást állítottam be neki(ezt ajánlom próbáld ki te is), és mostani telepítéssel tökéletesNem kell semmit vackolni, csak futtatom, nem terheli fullon a procit sem, és így megy 30 körüli fps-el, akadás nélkül.
ami fura az egészben, hogy minden telepítésnél ugyan ugy csinálok mindent, ugyan az van beállítva mindenhol, ugyan ezek a driverek, a gép(cpu, vga) huzva van, de ugyan ugy minden install után, és mégis... fene érti ezt
Ja és friss installnál még röcögött, pár nap után megjavult magától, és azóta is jó -
Egyelőre csak 2 giga, de 1-2 hét múlva 4 lesz belőle a tervek szerint.
Bent a 7000-es 32 bites verziót használom (igaz ott csak 1 giga van) megelégedéssel, de pont a 4 giga ram miatt a 7048 64 bites fog felmenni akkor.Tunerkártya: Pinnacle PCTV Rave, na ez már Vista alatt is rémálom, mert éppen felvenni tudok a saját Xp-re írt progijával (újabb progi nem látja a kártyámat (na jó pl. a Dsacler igen, de az meg Mpeg2-es felvételre alkalmatlan)), de látni nem látok rajta semmit (a Media Center b@szik észrevenni a tuneromat). Pont emiatt lesz feltéve az XP is a gépre, meg az egyéb régebbi játékok miatt is, ami nem megy Vistán se.
-
Morden24
nagyúr
pontosítanék: nem csak én, hanem mi (Morden24 kollegával)
Igazság szerint egy érdekes dologgal találkoztam 7048 alatt: ma jutott időm nyomni némi Fallout 3-at. A 7000-es build-en jobban fut, mint Vista x64-en (értsd: minden maxon, nulla röcc), 7048-ason (gyakorlatilag beállítások lényegtelenek) néha "szaggat", de nem maga a játék, konkrétan olyan, mintha az egér lassulna le (tehát a környezet, minden folyamatos, a kamera forgatás akadozik néha).
Na mindegy, csak gondoltam megemlítem.
-
Clemi
veterán
Szóval, visszatettem a 7022-es buildot. Megint minden a régi, vagyis van felirat minenhol, digitálisan megy ki a hang az erősítőmre, és még a távirányítóm is tudom használni a media centerben.
Találkoztam viszont egy érdekes dologgal
Van néhány MP3-as számom, amit a media playeren kívül minden más lejátszó lejátszik. Sőt, továbbmegyek, a media player még a médiatárba sem veszi fel ezeket a számokat.
Megnéztem ezeket a fájlokat, és szerintem a fejlécük nem sérült (anno a 7000-s buildhoz letöltöttem azt a bizonyos biztonsági javítást).Van valakinek ötlete? Ha kell átküldöm valamelyiket mélyebb elemzésre.
-
válasz
kw3v865 #8605 üzenetére
Vista sem szerette a tuningot, gondolom a Se7en is hasonló ilyen téren.
Na még egy hét (akkor lesz alaplap cserém) és én is felrakom itthon (munkahelyemen már használom vagy 2 hónapja) a Se7en-t, már csak azt kell eldöntenem melyiket tegyem fel (7000 32 bit, 7048 64 bit (proci egy Core2 E4300)) -
pzstm
titán
válasz
kw3v865 #8605 üzenetére
Ma lefagyott a x86-os 7048-am....A korábbi verziók (7000, 7022) gyakran kékhaláloztak, a mostani viszont fagy.
Igen kivételes esetnek tűnik.... a 7000-es verzsön még SymbianOS-nek is jó
7000x64 január óta egyszer sem fagyott... sőt a 6801-es és 6956-os 32bit sem.......Már megint tuti én rontottam el valamit....
pontosítanék: nem csak én, hanem mi
(Morden24 kollegával)
-
Morden24
nagyúr
válasz
kw3v865 #8605 üzenetére
Nekem még kékhalált egyik sem dobott.
Szerintem első körben azt kéne kipróbálnod, hogy visszaveszed a tuningot, és ha úgy nem fagy, akkor megvan a megoldás (már sokszor le volt írva, hogy XP meg Vista [ergo nyilván a W7 is] máshogy használja a hardvereket, stabil Xp tuning semmit nem jelent).
Az automatikus újraindítás kikapcsolása annyit tesz, hogy BSOD esetén memory dump után nem restartol a gép, hanem megáll (hogy kiírhasd a hibakódot).
-
kw3v865
senior tag
Ma lefagyott a x86-os 7048-am
Csak simán, hibaüzenet nélkül. A korábbi verziók (7000, 7022) gyakran kékhaláloztak, a mostani viszont fagy. Lehet, hogy azért mert kikapcsoltam az automatikus újraindítást rendszerhiba esetén-t?
A gép egy kicsit húzva van, de a z XP stabil. Melyik programot ajánljátok rendszerstabilitás tesztelésre? A Prime95 szerintetek mennyire megbízható? Mennyi ideig futtassam és melyik tesztet?
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest