Aktív témák
-
válasz
Morden24 #48115 üzenetére
De a gyári beépített win-es drivernél nincs ott az opció, hogy törölje is le az illesztőprogramot..
Most kipróbáltam mindent, lepucoltam teljesen, nem megy, feltettem az alaplap cd-jén lévő vista drivert is kinomba, ez meghagyta az away mode device-ot ismeretlennek, a többit feltette, így sem jó. Ezt is lepucoltam, a winyókat átraktam IDE módra, így sem megy.
Most a beépítettek vannak fent, plusz ráerőszakoltam azt az away mode device-ot, de így sem megy. Ami érdekes, hogy ennek most az a neve, hogy nvidia away mode system, és 2 is van belőleÉn ezt nem értem
Lehet tényleg az lesz, hogy megy vissza az x86, ugyis elmaradt a rambővítés ami miatt x64-et raktam fel. Maximum ha később mégis lesz, bepróbálom újra.. több ötletem nincs.
Lapom topicját még megnézem, de csak este lesz időm, most megyek el. Minden esetre köszi a segítséget
szerk: most szedek egy régebbi win7 x64 nforce drivert, hátha..
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adóbevallás
- Óra topik
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest