- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
atesss
addikt
Van még egy dolog, amitől most megint elég ideges lettem :
XP-n ha egérrel való áthúzással akarok áthelyezni fájlokat / mappákat, akkor áthelyezést csak azonos partición belül csinál, másik partícióra másolja az elemeket.
Windows 7-nél van lehetőség ennek felülbírálására, azaz hogy mindenképp áthelyezze, függetlenül hogy azonos partició-e vagy sem ?Mert ha ott meg lehet ezt oldani, akkor méginkább sietni fogok a cuccok lementésével, hogy minnél hamarabb felrakhassan a Win7-et.
Vagy esetleg van valakinek ötlete, hogy addig amíg még nem a Win7-et használom, XP-n is megoldjam ezt ?
MOD:
Találtam egy megoldást (ez most XP-n kipróbálva működik): [link]
De ez azért nem az igazi.
Nekem olyan kéne, ami billentyűlenyomás nélkül, automatikusan minden áthelyez, és soha sem másol.
Csak akkor másol, ha jobb klikkel húzom át, és utána azt választom ki (vagy esetleg jó az is, ha áthúzás közben CTRL-t nyomva másol).
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest