- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
promisz
aktív tag
válasz
-FreaK- #15775 üzenetére
Huuh. Nekem nem volt nehéz összehangolnom az öcsém gépével (win xp-s) az enyémet.
Csak annyi volt, hogy feltelpítettem a win7-et és egyből ment a hálózat. Egyszer kellet az xp-n futtatni a hálózati varázslót, akkor is azért, mert az öcsém elállított valamit (vagy hálókártyát cserélt nem tudom) a gépeben. Csak azt tudom tanácsolni, hogy az xp-n bütykölj valamit (feltéve ha a win7-et nem állítottad el még teljesen). -
Csabee.
nagyúr
válasz
-FreaK- #15775 üzenetére
win-7nél is gondolom engedélyezni kell a hálózati megosztást , és fogja látni egymást a két géped! nem gondolod? Nekem xp és win7 tökéletesen látja egymást! Egy munkacsoportba hoztam őket, létre hoztam win7 alatt egy mappát, azt megosztottam, a hálózatoknál engedélyezve van a mappa megosztás, és total commanderrel simán látja egymást hálózatba a két gép és tökéletesen működik!
-
Morden24
nagyúr
válasz
-FreaK- #12414 üzenetére
Az mitől van amúgy hogy a telepítő áll kétszer ~5 percet a telepítés elején? Ilyenkor semmit nem csinál csak áll, se vinyó se pendrive led nem mutat semmit.
Windows X-akta. Valószínűleg valami hardverfelismeréses móka lehet az oka, mert ez nem fícsör, ugyanis nem mindenkinél jelentkezik.
Ellenben ne érezd magad egyedül, nálam is ez történik, egyszer a nyelvválasztó képernyő előtt (pár perc), utána meg asszem eggyel arrébb, amikor kiírja, hogy valamire várjak, oszt csókolom(Egyébként legközelebbi telepítésnél lehet megjátszok egy olyat, hogy lehúzok minden USB-perifériát a masináról, mert amúgy nálam van rajta wireless headset, külső író, nyomtató, hub meg egyéb jópofaság
-
enamessias
aktív tag
válasz
-FreaK- #10077 üzenetére
Ha xp látja a 7-et, akkor nemtudom milehet.
Gondolom Homegroupot kikapcsoltad, Workgroup ugyanaz.
Esetleg elirtál valamit, vagy host nevet irtál be!?\\ip cim\megosztás neve
TC-ben a \\ip cim\ után nekem már lenyilik egy lista a megosztások neveivel amiket választani lehet.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest