Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok!
Kicsit off lesz de nem tudtam hova írni ahol esetleg hamar kaphatok választ.
felraktam a workstation pro 15-t
majd feltelepítettem teljesen szűz server 2019-et majd később 2016-ot is..de mindegyikkel ugyan az a gond.
Felrakom rájuk az ad ds-t, majd kliensről próbálok domainbe csatlakozni és nem sikerül.
ip címet tudok pingelni, viszont domain nevet vagy hostnevet nem tudok pingelni. nslookup unknowot dob rá.1 óra óta ezzel szívtam, mindent ki meg már be kapcsoltam hozzá..
ezek után elindítottam a workstation playert majd azon is felraktam egy szervert + klienst. Az érdekesség, hogy itt hiba nélkül működik a dolog. Egy deka problémám nem volt.
Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy a pro-t zavarja, hogy a player is a gépen van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi