Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok!
Kicsit off lesz de nem tudtam hova írni ahol esetleg hamar kaphatok választ.
felraktam a workstation pro 15-t
majd feltelepítettem teljesen szűz server 2019-et majd később 2016-ot is..de mindegyikkel ugyan az a gond.
Felrakom rájuk az ad ds-t, majd kliensről próbálok domainbe csatlakozni és nem sikerül.
ip címet tudok pingelni, viszont domain nevet vagy hostnevet nem tudok pingelni. nslookup unknowot dob rá.1 óra óta ezzel szívtam, mindent ki meg már be kapcsoltam hozzá..
ezek után elindítottam a workstation playert majd azon is felraktam egy szervert + klienst. Az érdekesség, hogy itt hiba nélkül működik a dolog. Egy deka problémám nem volt.
Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy a pro-t zavarja, hogy a player is a gépen van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest