- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fex
tag
Szia!
Szerintem jobban jársz, ha megveszed a FUSI szervert. Csak pár indok. Ha összeraksz egy gépet alkatrészenként, és valami tönkremegy benne, egy garanciális ügyintézés minimum 3 hét. Míg ittt van 3 év "nekszt biznisz déj on szájt" gari, szóval mérföldekkel előrébb van. Nem beszélve esetleges nehezen felderíthető inkompatibilítási hibákról. Ha ugyanazok maradnak a szoftverek, és szinte csak adatok tárolására kell a szerver, akkor ez a vas még nagyon sokáig ki fog szolgálni, max diszk és ram bővítés fog kelleni, de az sem biztos. Az i5 gyors, de úgysem a processzor lesz a szűk keresztmetszet a gépen, hanem 98%, hogy a hálózat, vagy esetleg még a diszk rendszer. A Quad-Core Xeon X3220 is bőven ki fogja szolgálni a céljaidat, ramból összesen 4 gigát tennék azért bele, de ez csak az én megláátásom, ha az oprendszert és az alkalmazásokat simán kiszolgálja a 2 giga is, akkor azzal sem foglalkoznék. (szerintem...)
Üdv,
Fex
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest