Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hp250 G9 Akkumulátor probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a server 2008 R2 foundation nem tűnik rossznak. Azt olvastam most róla, hogy csak géppel együtt előre telepítve lehet kapni. Keresgetem, hol lehet ilyet kapni, és sok helyen úgy szerepel az árlistában hogy ROK, ez akkor azt jelenti, hogy az adott forgalmazónál kell vásárolnom egy komplett szervergépet+ ezt a foundation ROK-ot, ugye? De ebben az esetben a forgalmazó telepíti előre?
Az exchange-en és shairpointon kívül van valami, amivel kevesebbet tud ez a foundation mint az sbs illetve a standard? Természetesen olyanokra gondolok, amik számíthatnak jelen esetben. azt olvastam hogy nem lehet csatlakoztatni más windows hálózathoz, meg a csak a tartomány gyökeréhez csatlakoztatható, de gondolom ez most itt teljesen irreleváns.jah amúgy a server 2008 r2 standard és az sbs között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Filmvilág
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest