- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a server 2008 R2 foundation nem tűnik rossznak. Azt olvastam most róla, hogy csak géppel együtt előre telepítve lehet kapni. Keresgetem, hol lehet ilyet kapni, és sok helyen úgy szerepel az árlistában hogy ROK, ez akkor azt jelenti, hogy az adott forgalmazónál kell vásárolnom egy komplett szervergépet+ ezt a foundation ROK-ot, ugye? De ebben az esetben a forgalmazó telepíti előre?
Az exchange-en és shairpointon kívül van valami, amivel kevesebbet tud ez a foundation mint az sbs illetve a standard? Természetesen olyanokra gondolok, amik számíthatnak jelen esetben. azt olvastam hogy nem lehet csatlakoztatni más windows hálózathoz, meg a csak a tartomány gyökeréhez csatlakoztatható, de gondolom ez most itt teljesen irreleváns.jah amúgy a server 2008 r2 standard és az sbs között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest