- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
hali,
kicsit a témához kapcsolódik, hátha...
sbs2008. írtam egy powershell scriptet, ami rendbe tesz hajnalonként pár dolgot, majd erről küld egy mailt nekem, hogy lássam mindent megcsinált-e okosan.
frankón megy is a dolog, be is ütemeztem.
(bár ez külön kaland volt, le is írom, mert tutti láma voltam, hatha megmondjátok, hol. tehát egy cmdbe betettem:
powershell -command "c:\--=script\script.ps1" - nah, így nem indult el az ütemezőből - sajna már nem emléxm a hibára, ugyanez a sor a futtatásban lefut, illetve az ütemező most a powershelt indítja a -command "c:\--=script\octopusbackup.ps1" argumentummal , és ezt is szereti
)
tehát a fő nyomorom, visszakanyarodva:
ha bent van vki a szerveren, és zárolva van a szerver, akkor eljön az e-mail, ha "üres" a szerver, a script lefut, de nem jön el a mail " a kért művelet nem lett végrehajtva, mert a felhasználó nincs bejelentkezve a hálózatba. a megadott szolgáltatás nem létezik".
ilyennel próbálkoztam a scriptben, de nem jött be:
$Credentials.UserName = "bubu"
$Credentials.Password = "bubuka123"
$smtp.Credentials = $Credentialssorry, ha láma a kérdés, de nem rég kezdtem a pwshellt.
thx,
iwu
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)