Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Sziasztok!
Beállítottam ezt az auditingot, viszont rettentően megnőtt a log mérete (ezt sejtettem is).
Először úgy volt beállítva, hogy mindig írja fölül a régieket, és megnöveltem 1 gigára a fájl méretét, de még így se tudtam sokáig visszanézni a történéseket. (fél nap se) Ezután beállítottam, hogy ne törölje a régi bejegyzéseket, hanem archiválja, viszont így meg 2-3 óránként létrejön az 1 gigás fájl a %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\ mappába. Be lehet az állítani, hogy ezt az archiv fájlt ne a C-re kreálja, hanem másik meghajtóra? Ha esetleg azt is meg lehetne csinálni, hogy az egy hétnél régebbi archiv fájlokat automatikusan törölje, az maga lenne a kánaán

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest