Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Sziasztok!
Beállítottam ezt az auditingot, viszont rettentően megnőtt a log mérete (ezt sejtettem is).
Először úgy volt beállítva, hogy mindig írja fölül a régieket, és megnöveltem 1 gigára a fájl méretét, de még így se tudtam sokáig visszanézni a történéseket. (fél nap se) Ezután beállítottam, hogy ne törölje a régi bejegyzéseket, hanem archiválja, viszont így meg 2-3 óránként létrejön az 1 gigás fájl a %SystemRoot%\System32\Winevt\Logs\ mappába. Be lehet az állítani, hogy ezt az archiv fájlt ne a C-re kreálja, hanem másik meghajtóra? Ha esetleg azt is meg lehetne csinálni, hogy az egy hétnél régebbi archiv fájlokat automatikusan törölje, az maga lenne a kánaán

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest