- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz negyedes #60997 üzenetére
hat igen, vagy minimum gmailt hasznal. amugy az asztali win-re is vonatkozik minden. nyilvan ahol nincs mikrofon, ott nem fog hangmintat kuldeni.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz Воланд #61000 üzenetére
Volt egy másik ilyen cikk mint ez, de talán megteszi az előbbi is.
Amit most hirtelen nem találok, abban konkrétan ki voltak másolva azok a szövegek, amik aggodalomra adhatnak okot.
Ettől függetlenül használom a Google/Ms/Apple szolgáltatásait. Nincs kedvem zárdába költözni.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Ringman
nagyúr
válasz Rimuru #60984 üzenetére
van hozzá pár saját addon - ami igazából firefox addonok pm-kompatibilissé tétele
hogy miért nem uptodate a pm: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Integrale
veterán
Valahogy beállítható úgy a WU, hogy csak azokat a frissítéseket telepítse amiket én akarok?
Állandóan frissül az Intel driver, ilyenkor nem ébred fel alvóból, ha a Radeon frissül, akkor pedig nem lehet állítani a fényerőt.Ráadásul nem tudom, hogy honnan szed friss meghajtókat, amikor a lehető legfrissebb van fent.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
junior11
veterán
válasz Integrale #61004 üzenetére
Nekem is ez az egyik problémám vele, folyton frissíti az Intel drivert, és akkor max a fényerő ha lejjebb veszem, meg teljesen sötét a képernyő, mivel a W10 az Intel oldaláról szedi le, nekem pedig a Lenovo oldalán lévő driver a jó, mely viszont régebbi, hiába rakom vissza régit, újból leszedi az újat, és nem tudok mit tenni ellene, bosszantó nagyon...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Integrale
veterán
válasz junior11 #61005 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miért kellett szétbarmolni a teljesen jól konfigurálható frissítési rendszert. Most letölti ha kérem ha nem, és fel is telepíti, még azt is amit nem kéne, mert tegyük fel nekem egy januári driver felelt meg, mert csak.
-
Воланд
titán
válasz Integrale #61006 üzenetére
azert kellett szetbarmolni, mert a sok "szakerto" elkezdte allitgatni, hogy xy frissitest feltesz, mast nem, vagy kikapcsolja az egeszet a fenebe. ott cseszte el az ms, hogy nem valasztotta szet az os frissiteseket a driver frissitesektol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
Integrale
veterán
válasz Воланд #61007 üzenetére
Mindig mindent feltettem, már ami magát az OS-t érintette, de drivereket szándékosan nem.
8-nál és 8.1-nél az volt a szerencse, hogy az Ms adott ki egy javítást erre vonatkozóan, így bármilyen drivert telepíthettem, működött minden funkció, de most se fix, se választási lehetőség."Bad reklám is reklám too"
-
junior11
veterán
válasz viewdetails #61010 üzenetére
Az Továbbá szerda óta nem tud települni a KB3074683 frissítés, már vagy 15x próbálta, hiába, semmi eredmény, folyton restart míg telepíti, mindig max 58%-ig sikeres, aztán kiírja, hogy sikertelen, és visszaállítja az előző állapotot, ami miatt természetesen ismét vagy 5x restart. Ez és az Intel driver idegesít a legjobban, nem tudok rá megoldást találni Na ebben segítsetek nekem, annak jár a keksz
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Integrale #61011 üzenetére
Integrale
Otthoni, asztaliban a tizenkétezeréves, benne felejtett Pinnacle TV kártyát is felismerte és kezeli. Ez nem megoldás az Inteles problémára, de nekem tetszik.Junior
Húzd újra telepítőlemezről/USB-ről. Ne clean install, sima upgrade.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Integrale
veterán
válasz viewdetails #61013 üzenetére
Mindent felismert, szo se rola. Semmi bajom nem lennez ha nem frissulne a rendszer ezen resze, amig mondjuk eszek, es csak annyit veszek eszre belole, hogy nem ebred fel alvo allapotbol, csak ha manualisan kikapcsolok, vagy akksi ki.
-
Lall
veterán
Viszont nem lett valami
szépegyedi az új csúcsmodell, legalábbis a kiszivárgott képek alapján. Szakíthatnának már végre az N9 vonallal, a 930 nekem kifejezetten tetszett, de ez újra úgy néz ki, mint ha a hetes sorozat tagja lenne. [link][ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
Lall
veterán
válasz ZavaBalazs #61016 üzenetére
Ja, hogy tokban van. Tényleg vak vagyok. Mindenesetre a savoo által linkelttől sem dobtam hátast. Na majd élőben...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Gyerekek, W10 alatt (4 magos Intel CPU, 16GB RAM) laggol a pasziánsz! Ilyet nem láttam 486-os óta....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
junior11
veterán
Na ma újraraktam másodszor is W10-et a notebookon, már a frissítések is felmentek rendesen, csak az Intel driverekkel van a régi gond, amúgy eddig elég jól műkszik. Nálatok mi a helyzet vele?
-
félisten
-
junior11
veterán
válasz Oppenheimer #61031 üzenetére
Én használom, eddig jól megy
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz viewdetails #61034 üzenetére
Crysis2 nem laggol, a pasziánsz meg igen...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
WP facebook csoport a világ legbrilliánsabb elméinek gyülekezete
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
junior11
veterán
válasz ZavaBalazs #61040 üzenetére
Hiába, Lumina the best ever
-
Oppenheimer
nagyúr
kipaszott startmenüben nem működik a keresés. beírom, hogy calculator, teker 1 percig, semmi. beírom, hogy paint, teker, semmi. semmit se talál meg.
illetve ma nem tudtunk a munkahelyen játszani az xbox one-nal, mert mindenképp netet akart. ma nem vagyok jóba az ms-sel.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
viewdetails
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz viewdetails #61045 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
WinPho
senior tag
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
cattus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest