- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
Oppenheimer #61048 üzenetére
Bagoly mondja...
-
WinPho
senior tag
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
viewdetails #61045 üzenetére
-
viewdetails
addikt
válasz
Oppenheimer #61044 üzenetére
Kezdd úgy, hogy "szá"
-
Oppenheimer
nagyúr
kipaszott startmenüben nem működik a keresés. beírom, hogy calculator, teker 1 percig, semmi. beírom, hogy paint, teker, semmi. semmit se talál meg.
illetve ma nem tudtunk a munkahelyen játszani az xbox one-nal, mert mindenképp netet akart. ma nem vagyok jóba az ms-sel.
-
junior11
veterán
válasz
ZavaBalazs #61040 üzenetére
Hiába, Lumina the best ever
-
ZavaBalazs
őstag
WP facebook csoport a világ legbrilliánsabb elméinek gyülekezete
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
viewdetails #61034 üzenetére
Crysis2 nem laggol, a pasziánsz meg igen...
-
junior11
veterán
válasz
Oppenheimer #61031 üzenetére
Én használom, eddig jól megy
-
-
junior11
veterán
Na ma újraraktam másodszor is W10-et a notebookon, már a frissítések is felmentek rendesen, csak az Intel driverekkel van a régi gond, amúgy eddig elég jól műkszik. Nálatok mi a helyzet vele?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Gyerekek, W10 alatt (4 magos Intel CPU, 16GB RAM) laggol a pasziánsz! Ilyet nem láttam 486-os óta....
-
Lall
veterán
válasz
ZavaBalazs #61016 üzenetére
Ja, hogy tokban van. Tényleg vak vagyok. Mindenesetre a savoo által linkelttől sem dobtam hátast. Na majd élőben...
-
-
Lall
veterán
Viszont nem lett valami
szépegyedi az új csúcsmodell, legalábbis a kiszivárgott képek alapján. Szakíthatnának már végre az N9 vonallal, a 930 nekem kifejezetten tetszett, de ez újra úgy néz ki, mint ha a hetes sorozat tagja lenne. [link] -
Integrale
veterán
válasz
viewdetails #61013 üzenetére
Mindent felismert, szo se rola. Semmi bajom nem lennez ha nem frissulne a rendszer ezen resze, amig mondjuk eszek, es csak annyit veszek eszre belole, hogy nem ebred fel alvo allapotbol, csak ha manualisan kikapcsolok, vagy akksi ki.
-
-
junior11
veterán
válasz
viewdetails #61010 üzenetére
Az
Továbbá szerda óta nem tud települni a KB3074683 frissítés, már vagy 15x próbálta, hiába, semmi eredmény, folyton restart míg telepíti, mindig max 58%-ig sikeres, aztán kiírja, hogy sikertelen, és visszaállítja az előző állapotot, ami miatt természetesen ismét vagy 5x restart. Ez és az Intel driver idegesít a legjobban, nem tudok rá megoldást találni
Na ebben segítsetek nekem, annak jár a keksz
-
Integrale
veterán
válasz
Воланд #61007 üzenetére
Mindig mindent feltettem, már ami magát az OS-t érintette, de drivereket szándékosan nem.
8-nál és 8.1-nél az volt a szerencse, hogy az Ms adott ki egy javítást erre vonatkozóan, így bármilyen drivert telepíthettem, működött minden funkció, de most se fix, se választási lehetőség. -
-
-
junior11
veterán
válasz
Integrale #61004 üzenetére
Nekem is ez az egyik problémám vele, folyton frissíti az Intel drivert, és akkor max a fényerő ha lejjebb veszem, meg teljesen sötét a képernyő, mivel a W10 az Intel oldaláról szedi le, nekem pedig a Lenovo oldalán lévő driver a jó, mely viszont régebbi, hiába rakom vissza régit, újból leszedi az újat, és nem tudok mit tenni ellene, bosszantó nagyon...
-
Integrale
veterán
Valahogy beállítható úgy a WU, hogy csak azokat a frissítéseket telepítse amiket én akarok?
Állandóan frissül az Intel driver, ilyenkor nem ébred fel alvóból, ha a Radeon frissül, akkor pedig nem lehet állítani a fényerőt.Ráadásul nem tudom, hogy honnan szed friss meghajtókat, amikor a lehető legfrissebb van fent.
-
catroot
veterán
válasz
Воланд #61000 üzenetére
Volt egy másik ilyen cikk mint ez, de talán megteszi az előbbi is.
Amit most hirtelen nem találok, abban konkrétan ki voltak másolva azok a szövegek, amik aggodalomra adhatnak okot.
Ettől függetlenül használom a Google/Ms/Apple szolgáltatásait. Nincs kedvem zárdába költözni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest