Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oppenheimer #62499 üzenetére
Ah, kihuzom meg a Note4-el egy ideig. Sajnos a 1520 osszetort.
-
Воланд
titán
haha, google-nal visszanyalt a fagyi.
-
válasz
Oppenheimer #62493 üzenetére
Nem, nem azert
Csak pl. nem szeretnek iCloudot hasznalni, es latok embereket szivni OneDrive-val meg GDrive-val, stb. Persze ugyanez igaz WP-re is egyelore. Meg gondolkozom.
@dejaris: ez volt a benyomasom, de teny, hogy csak egy iPad-em volt idaig, meg a kollegak iPhone-jait lattam.
De a 6S az tenyleg eleg komplett kis dolognak tunik.
-
dejaris
addikt
Nem kotozkodesbol es nem almarecskazasbol, de ezt most mire erted? Ra se kell dugni gepre. Fotokat, dokukat synceled onedrive-val, levelezonek es chatnek letoltesz egy tetszoleges appot, bongeszo is van mas. Csak azert kerdezem, mert lehet nagyon rossz kep alakult ki szamomra.
-
Hm, igazabol ha 2G RAM lesz az i6S-ben, akkor egeszen jo kis telefonnak nez ki. Kar, hogy ennyire zart az egesz okoszisztema.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Wolandnak majd befigyel egy piros tok?
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #62482 üzenetére
De volt már több ájfónom is, szóval biztosan tag lehetnék így is.
-
Integrale
veterán
Most Szimba is szivarvany szinekben pompazik?
-
negyedes
addikt
a sok dugatlan picsa mar megint kommental: [link] vagy faj nekik hogy nem oket nezte a fel vilag tegnap este?
-
Blyan
félisten
válasz
Integrale #62465 üzenetére
Ez az Egde, aminek gyakolatilag penge oldala van. A fém hővezetésének köszönhetően viszont az M9 meg mindenhol áltagosan volt a legmelegebb. Én használtam a mostani nyári forróságban az S6-ot. Meleg volt.
Ehhez képest nem akarom tudni. hogy az M9 mennyire lehetett az. -
Giovan!
addikt
s3nsitivity barátunk nagyon betrollkodta ezt az Apple event topikot. Öröm olvasni.
-
Blyan
félisten
válasz
catroot #62450 üzenetére
i6-ot én se cserélnék le, teljesen jó. Valójában az S6-ot is csak a Spica-t megszégyenítő multitasking miatt kellene eldobnom.
Lalll
Az M9-cel egy baj van, megsüt nyáron. Az S6 ami jóval kevésbé melegszik, 40 fok körül volt komolyabb használat esetén, az M9 szerintem karcolja az 50 fokot, amit már fogni is kellemetlen. Nem az a gond, hogy megsül a hw, hanem szar fogni.
-
Lall
veterán
válasz
btudos #62452 üzenetére
Szerintem az M9 nem egy rossz telefon. Méltatlanul húzták le. Igaz még nem volt, de ahogy a felhasználói tapasztalatokat olvasom, nincs több gond vele mint bármelyik másik készülékkel. Szerencsétlen HTC nem profitált sokat abból, hogy ők adták ki az első S810-es telefont.
-
negyedes
addikt
nincs tobb amazon fire.
-
catroot
veterán
Na, több oldal szerint is 2gb van a 6s-ben. És megkapta az ois-t is.
-
Воланд
titán
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs #62435 üzenetére
Tobbet volt szervizben a 930 mint nalam, most meg meg megfejelik egy sorozatos mikrofon problemaval. Akar oda is koltozhetnek.
Masreszt azon az uton, ahol a 930 evett 30%-ot az akksibol, ez 8-at
Emelle meg olcsobb is volt.
-
istnag
addikt
Szerintem ez kicsit szembemegy az Apple filozófiával, miszerint kiszeded a dobozból, bekapcsolod működik, nem kell azon gondolkodni, hogy wtf ért fogyott a 16 giga. ugyanis garantálom, hogy az egyszeri júzernek fogalma sincs arról mi az a 4K, csak tudja, hogy amazing és eddig is elfért a ~10 gigán most is el fog.
nyilván a tudatosabb vásárló, fel tudja mérni a saját igényeit.Ahogy olvastam maradt az 1giga RAM.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #62427 üzenetére
Jó
-
Lall
veterán
Akkor most, hogy mindenki kirecskázta magát beszélgessünk a hüvely gombáról.
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs #62421 üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
-
legiaap
félisten
Magyarósi Csaba meg nem erősített infói szerint 2 giga ram van az új jószágokban.
-
legiaap
félisten
Azert eleg viccesen neznek ki az ikonok az ipad pron. Tul nagy a tavolsag az ikonok kozt. Tobb is elferne egy sorba/oszlopba. Ezzel kezdhetnenek mar valamit.
-
Воланд
titán
-
savoo
addikt
AZ most komoly, hogy nincs OIS a 6S-ben?
Ennek fényében pláne vicces a mutatott 4k-s felvett videó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest