- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
polonic
félisten
Hol lehet fellelni ezt a faszfejet?
-
válasz
viewdetails #63477 üzenetére
Ja, csak elirtam.
Fura, allitolag be kell jarni minden orara, de ezt hamar megbeszeltem, hogy nekem azert nem. Vicces. -
catroot
veterán
Na Oppi, a sensitivy vagy ki a tököm csak megmagyarázta, hogy a droid előbb tudta a 240p-s lassitást, csak nem használták.
-
legiaap
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz
viewdetails #63480 üzenetére
Nálam ott elbukott, hogy Sony, két hét Z2 után semmivel nem tudnak meggyőzni.
Amúgy tetszik, hogy terjed a Type-C, remélem mindenki átáll jövőre, és lesz emberi árban adapter is hozzá.
-
Lall
veterán
Sajnos csúnya lett ez a telefon is és mindemellett 2GB RAM került bele. Így nem lehet az Oppié, sem az enyém.
-
Blyan
félisten
Ezt most nem nagyon vágom.
[link] -
válasz
Oppenheimer #63448 üzenetére
Valojaban a hatterben egy mokuskerek fut.
-
kolosanyi
veterán
Én meg elégedettem használom a Huaweit és pont lekakálom, mi van a mobilpiacon. Azt se tudtam, hogy kint az új ájfón, haver mondta múltkor.
-
legiaap
félisten
Na ki vesz új Nexust.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #63465 üzenetére
Amúgy mit is használsz? Ez még a 1+1?
-
Blyan
félisten
Já, tudom már mér akar Oppi szifont.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #63453 üzenetére
bb-bol a passport volt az utolso, ubuntubol talan egy van, ff az meg nem szamit.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #63448 üzenetére
kuss, o fejleszto es ert hozza! hiszen wp-re is lehet javaban programot irni.
-
Oppenheimer
nagyúr
ezeket a "valóban futnak a háttérben" hsz-eket annyira szeretem.
egyrészt nem igaz, másrészt ha igaz lenne, sírnának a 4 órás üzemidő miatt.
-
Blyan
félisten
Ajjj, lassan megérik valami ban...
-
catroot
veterán
De kurvára remélem, hogy holnap jön a következő frissítés ehhez a foshalmaz ios9-hez. Egyre több hibát veszek észre.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #63438 üzenetére
ird be, hogy amint a google megbizott egy kinai ceget az uj nexus elkeszitesevel, azok nem tudtak massal eloallni, mint egy iphone klonnal.
-
legiaap
félisten
Az android offban megkaptam a magamét egy fórumtárstól, hogy ő sem megy iphone offba androidról beszélni...de mikor beírtam, hogy mindjárt lesz az event erre megkérdezik milyen...no comment.
-
wow, egy nap alatt megoldottam a problemaim 75%-at, vagy legalabbis egy evre elhalasztottam ^^
-
Lall
veterán
Minden gazdag csajt meg kell dugni! És a szegényeket is! Meg a gazdagok anyját! Meg a szegények anyját is!
-
Blyan
félisten
válasz
kolosanyi #63420 üzenetére
Értelek én, de ez most mellékes a korábbi párbeszéddel kapcsolatban.
legiap írta, hogy idegesíti az hogy a csaja vásárolgat és költi a pénzt. Erre írtam ,hogy akkor keressen egy gazdag csajt - mert nyilván az majd a saját pénzét költi, amitől nem kell idegesnek lenni.
-
-
kolosanyi
veterán
Én pedagógus gyerek vagyok, akkor még tanultam. Ő gazdag családból származott, Audival furikázott, Prada cuccokban mászkált és minden nap étteremben ebédelt. Egyszer elhívott bulizni, valami puccos táncklubban volt salsa est. Már a beugró is meghaladta az anyagi lehetőségeim, ő kifizette. Aztán jött a fekete leves, méreg drága volt ott minden. Meghívtam egy italra, utána táncolni akart volna velem, de én nem tudok salsázni, ő meg gyerek korától kezdve tánctanárokhoz járt, meg teniszezni, lovagolni stb stb. Kifejezetten kellemetlenül éreztem magam, nem is működött a kapcsolatunk, rövid idő alatt vége lett.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Elment asszony csajos napot tartani és naná, hogy shoppingolás a téma. Fasz ki van.
-
Kivancsi lennek, mennyivel no egy ilyen fb kieseskor a latogatottsaga pl a ph-nak.
-
válasz
viewdetails #63405 üzenetére
Az, hogy en elsore gond nelkul ugy olvastam, ahogy te szoktad, nem is szamit?
-
válasz
viewdetails #63401 üzenetére
Csinalok inkabb egy kacsaszajas kepet catrootrol, mig fekszik a foteren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest