Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Okés, megbeszéltük.
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Ha kérdésem van írni fogok, de egyébként azért fogadtam érzékenyebben a post-od mert az első WinMo-s PDA-m, és pontosan tisztában vagyok vele hogy WiMo-ban inkább vagyok egy lámához közelebb mint a power júzerhez.
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó...