Új hozzászólás Aktív témák
-
eman
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot és egypár dolog nem tiszta. Ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Kb egy fél éve fedeztem fel hogy létezik a nagy symbian áldás

Elkezdtem használni és egész jól bevált. Volt egy 6600-m amit könyvolvasásra, zenehallgatásra, meg telefonálásra használtam. A másik előnye az volt, hogy txt-ket is fel lehetett rá tölteni és szerkeszteni (olyan hüle vagyok, mindent elfelejtek, és így tudtam használi a filofaxom helyett). a 6600 mondjuk nem volt jó zenélésre, mert asszem 22KHz 8bit-es hangchipje volt ezért nézegettem már fél éve a 3230-at.
Amit szeretnék megkérdezni, hogy ezeket microsoft-os mobilokon mennyire tudnám használni. A másik problémám (amellett, hogy tájjellegű
vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?
Bővebben: link
Tudom... még nincs is, meg több lesz az ára két villamosjegynél, de ha jól használható nem sajnálnám érte a pénzt.
Sorry ha egy kicsit elkacsáztam a témától, de ez most csak úgy jött
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?