Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eman
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot és egypár dolog nem tiszta. Ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Kb egy fél éve fedeztem fel hogy létezik a nagy symbian áldás

Elkezdtem használni és egész jól bevált. Volt egy 6600-m amit könyvolvasásra, zenehallgatásra, meg telefonálásra használtam. A másik előnye az volt, hogy txt-ket is fel lehetett rá tölteni és szerkeszteni (olyan hüle vagyok, mindent elfelejtek, és így tudtam használi a filofaxom helyett). a 6600 mondjuk nem volt jó zenélésre, mert asszem 22KHz 8bit-es hangchipje volt ezért nézegettem már fél éve a 3230-at.
Amit szeretnék megkérdezni, hogy ezeket microsoft-os mobilokon mennyire tudnám használni. A másik problémám (amellett, hogy tájjellegű
vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?
Bővebben: link
Tudom... még nincs is, meg több lesz az ára két villamosjegynél, de ha jól használható nem sajnálnám érte a pénzt.
Sorry ha egy kicsit elkacsáztam a témától, de ez most csak úgy jött
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?