Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eman
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot és egypár dolog nem tiszta. Ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Kb egy fél éve fedeztem fel hogy létezik a nagy symbian áldás

Elkezdtem használni és egész jól bevált. Volt egy 6600-m amit könyvolvasásra, zenehallgatásra, meg telefonálásra használtam. A másik előnye az volt, hogy txt-ket is fel lehetett rá tölteni és szerkeszteni (olyan hüle vagyok, mindent elfelejtek, és így tudtam használi a filofaxom helyett). a 6600 mondjuk nem volt jó zenélésre, mert asszem 22KHz 8bit-es hangchipje volt ezért nézegettem már fél éve a 3230-at.
Amit szeretnék megkérdezni, hogy ezeket microsoft-os mobilokon mennyire tudnám használni. A másik problémám (amellett, hogy tájjellegű
vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?
Bővebben: link
Tudom... még nincs is, meg több lesz az ára két villamosjegynél, de ha jól használható nem sajnálnám érte a pénzt.
Sorry ha egy kicsit elkacsáztam a témától, de ez most csak úgy jött
Új hozzászólás Aktív témák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Cyberpunk 2077
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?