Új hozzászólás Aktív témák
-
kopcsik1986
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
htc kaiserem van,nem rég vettem és szerintem rosszul telepítették fel.azt tudom már hogy nem a gyári op van rajta.néztem azt az oldalt amit írtatok,csak sajnos az angol tudásom sok kívánni valót hagy maga után.
az a bajom hogy elég lassú és csomó beállítás nem marad úgy ahogy beállítom.pl:időzóna visszaugrik afrikára és a hívásbeállítások is visszaállnak így túl gyorsan átk
apcsol hangpostára. illetve azt nem tudom hogy gyárilag is így van e,de nem lehet állítani a csengések hangerejét.
Már régota szerettem volna ilyen telót és mindenképp windowst akarok rá.semmi android vagy egyéb más program.ehhez kellene nekem valami szájbarágós segítség. előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi 15 5G 256GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon 28 havi garanciával eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest