Hirdetés
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopcsik1986
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
htc kaiserem van,nem rég vettem és szerintem rosszul telepítették fel.azt tudom már hogy nem a gyári op van rajta.néztem azt az oldalt amit írtatok,csak sajnos az angol tudásom sok kívánni valót hagy maga után.
az a bajom hogy elég lassú és csomó beállítás nem marad úgy ahogy beállítom.pl:időzóna visszaugrik afrikára és a hívásbeállítások is visszaállnak így túl gyorsan átk
apcsol hangpostára. illetve azt nem tudom hogy gyárilag is így van e,de nem lehet állítani a csengések hangerejét.
Már régota szerettem volna ilyen telót és mindenképp windowst akarok rá.semmi android vagy egyéb más program.ehhez kellene nekem valami szájbarágós segítség. előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14pro
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 12 - 128 GB - kék (248) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max - 128 GB - fehér (247) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - szürke (246) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest