Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Pentax DSLR topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Igen, van az,hogy a leveleknél hozzáadok egy gmailes fiókot. Úgy sikerül.
DE, régebben úgy használtam,hogy van az ActiveSync és ott hozzáadok egy servert, vagyis egy levelezőt, ami sima gmaillel működik is. És ebben az esetben teljesen más valahogy a levelek kezelése,mint a másik, módszerrel. Nem tudom elmondani. A lényeg,hogy ha utána bemegyek az activesync beállításaiba,akkor ott a PC és mellette van ilyen Microsoft Exchange is, ami végülis a levelezőm és én ezt szeretném használni ezzel a más domaines gmail fiókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Képregény topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest