Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
"Most sem válaszoltál" - akkor nem tudom, mi ez a sok karakter, amit begépeltem, meg a link, amit beszúrtam, ami a fast-slow-rp ringekről szól. És az hivatalos, nem én találtam ki.
És azt is írtam, hogy lehet váltani a ringek között, főleg a lassabb felé. (fast->slow->RP).
Mindent leírtunk, amit tudni szerettél volna, meg amit tudnod kell, ahhoz, hogy olyan verziót telepíts, ami elkerüli az SSD bugot.
Nekem erre nincs több időm, innentől oldd meg magad. Szívesen.Ja, hogy az a baj, hogy angol a link? Akkor tessék azt mondani, nem pedig azzal dobálózni, hogy nem válaszoltam.
Fast & Skip ahead gyűrűk: (új név: Dev channel): technikai usereknek. legújabb buildek, legfrissebb kód, viszont hibák simán előfurdulhatnak.
Slow: (Beta channel): megfontoltabbaknak, de akik szeretnének korábban hozzájutni a friss újdonságokhoz. Kevesebb hiba, viszont itt a leghasznosabb a visszajelzés a Microsoft felé. Frissítések is jönnek hozzá.
Relase Preview: kiadás előtti változatok, elég stabil már.De hogy szájbarágós legyek: kötekedés helyett tedd már fel a 20150-est, majd állítsd át Release Preview-ra, vagy lépj ki az Insider programból, és megnyugodhatsz, majd akkor jön rá új frissítés, ha kellően stabil lesz, és ezekre a csatornákra is jön új verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
pzstm