Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Én azokat soroltam fel, amiket kilistázott a Windows oldala letölthetőként. Akkor pont egyenként megnéztem, és onnan írtam, szóval akkor a Windows van lemaradva magától. Na de, te is csak vitatkozol, és véleményt mondasz, de nem válaszolsz a feltett kérdéseimre. És ha nem válaszoltad meg a válaszoddal, akkor nem válaszoltad meg. Ez tény. Mit fogalmazzak ezen finomabban? Kösz, hogy írtál valamit, bár nem tudtam meg amire kíváncsi voltam, de nem baj, már nem akarom tudni, mert különben megsértődsz? De azért kérdeztem, hogy megtudjam, és nem tudtam meg. Ha én nem szólok, hogy nem tudtam meg, akkor se fogja kiegészíteni a válaszoló, hisz ő letudta azzal, amit írt. Nem tudok mást tenni annak érdekében, hogy megtudjam, mint szólni, hogy ez nem érintett minden részletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision munkaállomások
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
pzstm