Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Én azokat soroltam fel, amiket kilistázott a Windows oldala letölthetőként. Akkor pont egyenként megnéztem, és onnan írtam, szóval akkor a Windows van lemaradva magától. Na de, te is csak vitatkozol, és véleményt mondasz, de nem válaszolsz a feltett kérdéseimre. És ha nem válaszoltad meg a válaszoddal, akkor nem válaszoltad meg. Ez tény. Mit fogalmazzak ezen finomabban? Kösz, hogy írtál valamit, bár nem tudtam meg amire kíváncsi voltam, de nem baj, már nem akarom tudni, mert különben megsértődsz? De azért kérdeztem, hogy megtudjam, és nem tudtam meg. Ha én nem szólok, hogy nem tudtam meg, akkor se fogja kiegészíteni a válaszoló, hisz ő letudta azzal, amit írt. Nem tudok mást tenni annak érdekében, hogy megtudjam, mint szólni, hogy ez nem érintett minden részletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm