-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Nekem csak FHD van, de szerintem ezt nézd meg:
Gép oldalról a színbeállításokat, azaz, hogy milyen formában küldi ki a jelet a megjelenítőnek.
NVIDIA GPU-s gép van most éppen előttem, ott az NVIDIA Control Panel / Display / Change resolution alsó részén NVIDIA color settings kiválasztása után át tudtam állítani RGB és Full kombinációra, mert tudtam, hogy a (HDMI-re kötött) monitorom így várja. (Full helyett Limited például produkálja a fakó színeket, sekély feketét, stb).
AMD esetén is van hasonló beállítás az AMD Radeon Settings alatt.
TV oldalról ha lehetséges, állítsd az adott forrást PC típusúra, ez minden típusnál máshol szokott lenni (ha van ilyen, eddig amiket láttam TV-k, volt erre lehetőség).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest