-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Minden rendszerindításnál használhatatlanul lassú a gép olyan 1 percig. Megnéztem a feladatkezelőben, és mindig valamilyen rendszerfolyamat tekeri a vinyót 100%-on, átlagban az antimalware szolgáltatás (ez ugye a Defender), de volt már rundll32 is.
Menet közben is egyszer kegyetlenül belassult, akkor kiderült, hogy vinyót optimalizált (a 8.1 szerint tökéletes állapotban volt), de ez nem változtatott semmin.A másik komoly gond, hogy az indításkori lassulásnál nincs netem sem, egyszerűen nem megy. A folyamatok között ez van:
Szolgáltatásgazda: Helyi rendszer (hálózati korlátozással)...hozzá meg egy rakás folyamat. De persze a System is ott van, meg a Szoftvervédelmi Platform Szolgáltatás, ezek mind erősen használják a gépet.
Nemrég pedig újra bekérte a fiókadataimat, hogy megerősítsem a személyes adataimat. Ez normális?Ja, meg volt már winsat folyamatom is, ami megint 100%-on pörgött, és ami elvileg az élményindexhez tartozik. Ami már 8.1 óta nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- PC Szoftver kiárusítás
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest