-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
#09819904 #83670 üzenetére
"Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?" - pedig trivia: egyetlen olyan dolog van az életedben, amit nem kapsz vissza: az eltelt idődet.
Inenntől egy lassú hardverre várni - csak azért, mert nem tol bele a tulaj 15e ft-ot egy SSD-be, hogy legalább a rendszer a maga kis 120 GB-s ssd-jén elfuthasson - gáz. Ha a hardver a "haveré, mert szívességből én, aki értek hozzá, minden IT-s problémáját meg tudom oldani, 0 ft-ból" mentalitású pajtié, akkor Ő lopja el azt az idődet, amit
- a kedveseddel;
- az unokáddal;
- sétálással;
- alvással,
- vagy netán sörözéssel
is eltölthetnél, de nem, mert más kiszúr veled. (és nem is akarja ezt belátni.)Tőlem használhat bárki hdd-t, amíg nem nekem sír, hogy "lassú ez a szar"
Szép napot.
ui: a fórumtárstól a balta a lassú hardvernek szólt, és véleményem nyomokban megértést tartalmaz.
ui2: Nem egy lassú gépet láttam win 7 helyett win 10-el, és egyáltalán nem mondanám, hogy a 10 rosszabbul kezelte volna az adott hardvert, sőt: amiket én láttam, azokon egész jól futott. Persze, azt nem tudom, ebben mennyi szerepe volt annak, hogy természetesen minden esetben tiszta telepítés történt, azaz, új volt az op.rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest