- Home server / házi szerver építése
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 
			  PROHARDVER! Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

MrCsiT addikt válasz  #09819904

üzenetére #09819904

üzenetére"Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?" - pedig trivia: egyetlen olyan dolog van az életedben, amit nem kapsz vissza: az eltelt idődet. 
 Inenntől egy lassú hardverre várni - csak azért, mert nem tol bele a tulaj 15e ft-ot egy SSD-be, hogy legalább a rendszer a maga kis 120 GB-s ssd-jén elfuthasson - gáz. Ha a hardver a "haveré, mert szívességből én, aki értek hozzá, minden IT-s problémáját meg tudom oldani, 0 ft-ból" mentalitású pajtié, akkor Ő lopja el azt az idődet, amit
 - a kedveseddel;
 - az unokáddal;
 - sétálással;
 - alvással,
 - vagy netán sörözéssel
 is eltölthetnél, de nem, mert más kiszúr veled. (és nem is akarja ezt belátni.)Tőlem használhat bárki hdd-t, amíg nem nekem sír, hogy "lassú ez a szar"  Szép napot.  ui: a fórumtárstól a balta a lassú hardvernek szólt, és véleményem nyomokban megértést tartalmaz.  ui2: Nem egy lassú gépet láttam win 7 helyett win 10-el, és egyáltalán nem mondanám, hogy a 10 rosszabbul kezelte volna az adott hardvert, sőt: amiket én láttam, azokon egész jól futott. Persze, azt nem tudom, ebben mennyi szerepe volt annak, hogy természetesen minden esetben tiszta telepítés történt, azaz, új volt az op.rendszer.  
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest