Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #81405 üzenetére
Far Manager: én arra gondoltam, hogy kijelölöd az összes könyvtárat [*] és egy könyvtáron állva (vagy a ..-on) [F3] és kiszámolja a méretét (jó, nem MFT-t használ, de nálam így is pár ms..s). Ugyanez a másik panelen másik drive-ra, esetleg sortolod méret szerint őket [Ctrl]+[F6]. Én ezért biztos nem telepítenék fel mást, de Te tudod (nem eszem minden nap ugyanolyat).
Furcsa hobbid van.
Nekem?Nekem az a hobbim, hogy próbálok kevés programot használni, de azokat alaposan kiismerni. Kevesebb context váltás, hatékonyabb feladatvégrehajtás
Szórakoztatónak tartom, hogy mennyi mindent telepítesz fel, és mennyi kapcsolódó kérdés landol itt, amik nagyrésze OT. Ez is
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest