- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
King Unique #64499 üzenetére
Köszönöm az összefoglalást nagyon jól jött, hogy mindent megtalálok egy helyen
Éppen a tanácsaidat követtem mármint az elsőtől kezdve, vagyis vettem egy 1tb külső hdd-t, a C-ről lementettem minden adatot, így már tudtam a macriummal klónozni az egész C partíciót az ssd-re, szépen meg is csinálta az összes program stb. látható volt, hogy ott van az ssd-n.
A gond ezután kezdődött, ahogy tanácsoltad 1:1-ben akartam törölni a C partíciót, de nem tudtam
gondoltam, hogy én vagyok a béna, sehol nem találtam olyan lehetőséget, hogy "törlés", formázni is próbáltam, de azt sem engedte.
És csak mérgemben kezdtem el mappánként gányolni hátha, de úgy sem ment.
És most, itt tartok
Kérdés lehet-e újra kezdeni? SSD-újra formázása, vagy csak simán újabb klónozás a hdd C partíciójáról az ssd-re?
És a hdd C partícióját ezek után csak ilyen bonyolultabb módszerekkel tudom törölni?
Bocsi és Köszi hogy nyűglődsz velem
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest