Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
King Unique #64499 üzenetére
Köszönöm az összefoglalást nagyon jól jött, hogy mindent megtalálok egy helyen
Éppen a tanácsaidat követtem mármint az elsőtől kezdve, vagyis vettem egy 1tb külső hdd-t, a C-ről lementettem minden adatot, így már tudtam a macriummal klónozni az egész C partíciót az ssd-re, szépen meg is csinálta az összes program stb. látható volt, hogy ott van az ssd-n.
A gond ezután kezdődött, ahogy tanácsoltad 1:1-ben akartam törölni a C partíciót, de nem tudtam
gondoltam, hogy én vagyok a béna, sehol nem találtam olyan lehetőséget, hogy "törlés", formázni is próbáltam, de azt sem engedte.
És csak mérgemben kezdtem el mappánként gányolni hátha, de úgy sem ment.
És most, itt tartok
Kérdés lehet-e újra kezdeni? SSD-újra formázása, vagy csak simán újabb klónozás a hdd C partíciójáról az ssd-re?
És a hdd C partícióját ezek után csak ilyen bonyolultabb módszerekkel tudom törölni?
Bocsi és Köszi hogy nyűglődsz velem
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest