Hirdetés
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Milestone2 #6227 üzenetére
Nem, pont az ellenkezőjét szerettem volna írni, csak a lényeg kimaradt, mert mobilról toltam sebtében, és android kissé összekuszálta a tegnapi kommentem
A lényeg, hogy két külön dolog a technikai megoldhatóság és a jogtisztaság. Külön úton járnak, de függetlenül attól, hogy hogyan kivitelezed a telepítést, jogtiszta lesz a végeredmény akkor is, ha nem a hivatalosan támogatott úton oldod meg, de amúgy az EULA értelmében jogosult vagy a licenszre .Magyarul: nem kell szerintem majd visszaraknod. Elég, hogy van egy regisztrált Win8-as OEM kulcsod, utána már a Windows10-et fogod tudni aktiválni ugyanarra a vasra (ha nem automatikus workaround-dal, akkor telefonosan), függetlenül attól, hogy technikailag hogyan telepítetted. De nem akarok találgatni, várjuk a hivatalos blogpostot...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest