Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #152649 üzenetére
Akkó' hogyan "tesó"...
Leírom a "kálváriámat"...("Picit" hosszú lesz, sorry(de azt azért tudod, hogy nem hülye gyerek vagyok
))
Based on Install
# Nincs (NEM IS VOLT) MS Account... (vagy valami "kese/öszvér" az outlook-s email miatt)
# Csak helyi fiók
# W8 Pro Retail Key-l aktiváltam a 8.1/10/11-t (me' anno lehetett)
# nincs warez (AutoKMS, MAkRules, stb stb)1. valami rejtélyes módon, az outlook-s címemet MS acc.-nak vette
2. valami rejtélyes módon, belebaxta a gépet (sose kértem), de ott van (sorszám/serial semmi persze, me mé')Mondom, most van időm (és hülye sem vagyok, de tényleg), valahogy ezt a fostalicska "ezeréves" digital licencet(ami nem lehetne az) tüntessük el...
1. metód (fucking easy mode)
# BIOS Secure Erase a(z) OS meghajtónak (NVME, szóval ez)
# legutolsó W11 letölt és az MCT-vel telepítő létrehoz.
# telepítXARKUPAC aktiválja digitális licencel.. "Eszen faxom megáll"
OK, let be a strong mind, LEGYEN!!!
2. metód (fucking expert mode)
# minden eszköz (hdd/ssd stb) lehúzva a deszkáról(adatlap), az eredeti NVMe Samu kiszed(fizikailag, me' NVMe)
# NVidia 1050TI kari kidob, Radeon 290 helyette
# BIOS DOWNGRADE bazzmeg(eggyel kisebb BIOS-t tettem fel)
# SATA SSD csatlakoztatva, ami a büdös életben nem volt ezen a deszkán (Samu 470)
Samu SSD ADVANCED SECURE ERASE-l törölve. (Ez olyan eljárás, mintha akkor jött volna le a szalagról, nem csak a user területet takarítja, hanem sokkal többet, tehát itt biztos nem marad az OS-ből semmi)Telepítem a w11-t és megint aktiválja magát... Digital licence-l...
ÁÁÁBiztos Én vagyok a hüje(pontos J-vel)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest