Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
Sziasztok,
Van egy problémám amit halogattam már egy-két hónapja. Újra elővettem hátha most meg tudom oldani de nem megy. Feldobom a kérdést, hátha valaki tud segíteni itt.
Adott egy laptop amin Windows 10 volt. Feltettem még nagyon régen Linuxot rá és a Windows-t teljesen letöröltem. Mondom nekem ez nem fog kelleni többet. Tévedtem.
Most tenném vissza de megakadok. Sikeresen kiírtam a a Windows 10 telepítőjét egy micro sd kártyára (benne van egy kártyaolvasóban). 6 gigás lett.
Belépek a BIOS-ba és a lista tetejére teszem hogy arról boot-oljon. Erre egy fekete képernyő fogad valami üzenettel ami így kezdődik:
GNU GRUB version 2.04
Minimal BASH-like lime editing is supported bla bla bla.
Van valakinek valami hasznos tanácsa mit tudok tenni ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kompakt vízhűtés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 10
- Home server / házi szerver építése
- The First Berserker: Khazan
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest