- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
MSDN-en kinn van a 1909
Most olvastam a hírt.
-
Zoz
őstag
válasz
havri1 #107294 üzenetére
"itt nem lehet kiválasztani home-t. Miért?"
Ugyanaz a telepítő van a Pro/Home-hoz. Kulcs alapján dönti el melyik verzió.
Ha BIOS-ba égetett a termékkulcs, akkor fel se jön az a ablak, ahol a kulcsot kéri, és egyből a megfelelő verziót telepíti.
Nem BIOS kulcs esetén újratelepítésnél azt kell mondani, hogy nincs termékkulcsom, és aztán a listából a megfelelő verziót választani. Amint netet kap, az alaplap azonosítója alapján aktiválja magát. -
havri1
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #107295 üzenetére
Oksa, köszi
-
havri1
félisten
Üdv!
Hoztak egy laptopot, előretelepített W10 home-al.
Összefosta magát a win, délelőtt 10 -kor nyomtam rajta egy visszaállítást (tisztát).
36%-nál tart....(hdd/4gb, de ez sztem eszméletlenül lassú)
Újrahúznám usb-ről, de itt nem lehet kiválasztani home-t. Miért? Honnan tudnám leszedni?
Aktiválni fogja magát vajon amúgy? Nincs rajta matrica, de Win-el vették emagon, de semmi nem volt a dobozban, meg sehol..offline fiókkal használták. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Van egy idei generációs samsung okos tv-m.
A számítógépről szeretnék láthatóvá tenni a fényképeim, illetve videóim és zenéim de sehogy sem sikerül. Csak akkor működik, ha Képek, Videók vagy Zene mappába másolok valamit, de nekem egy másik merevlemezen vannak a megosztandó fájljaim. Ezt hogyan tudnám megoldani, hogy jól működjön a megosztás?
-
ElGatto
aktív tag
válasz
ElGatto #107262 üzenetére
Hi, talán sikerült úgy felrakni mindent, hogy nem fagyott szét közben. Az mitől lehet, hogy a total commander lassan jeleníti meg a fileok ikonjait? Olyan mintha lassan olvasná be. Maga a file látszik csak a mintája nem.
Topicjaban nem kaptam választ hátha lattatok már ilyet.
Köszi -
Bogyó bá'
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá' #107285 üzenetére
Egyes pletykák szerint év végén, év elején. Ami nagyon valószínű 20H1 már azzal lesz. A béta és a dev elég jó, felteheted most is nem kell várni. Hónapok óta használom napi alapértelmezetten a dev csatornásat. Feedbackre is gyorsan reagáltak, Windows-nál már régen leszoktam róla, böngészőnél küldöm szívesen és van nyoma, le a kalappal az Edge team előtt.
-
törölt tag
Insiderben megtörtént a csoda: [link]
csicso82:
ez 2020 ajándéka lesz, 2021-ben majd a feladatnézet következik, 2022-ben talán a dark mode és majd 2025-ben a tízéves évfordulóra a vezérlőpult-gépház skizofrénia lesz megoldva
-
VGYke
addikt
Október, November 2019 Update állítólag nov. 12. lesz. Szóval esélyes hogy tényleg karácsonyi ajándék lesz
-
GEPESZ66
veterán
A telefonos fórumon erre nem kaptam választ.
Ismeri-e valaki közületek jól ezt az appot?
Ha igen, akkor majd privátban kérdeznék egy-két dolgot.
[link] -
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Win 10 Pro efi módban, de a következő frissítés nem akar települni:
2019-10 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerekhez (KB4517389)
Próbáltam a frissítéskezelőből és manuálisan letöltve és indítva is.
Hogyan lehetne rávenni, hogy települjön?
-
szepsy
senior tag
Hali!
Ha letöltöm a hivatalos oldalról a win10-et és vásárlok hozzá kulcsot az ugyanolyan, mint ha lemezen venném meg?
Van különbség?
És ha már itt tartunk avirág verziómiben marad el? -
Geth
veterán
válasz
Sasos #107268 üzenetére
Mindkét helyen be van állítva?
Control Panel / System / Advanced system settings / Remote
és
Settings / System / Remote DesktopPrivátnak van beállítva a hálózat?
Hogy adod meg a felhasználónevet?
GÉPNÉV\felhasználó formában ajánlott.SMB1-et be ne kapcsold, Zero köze van hozzá
(Nálam sem alap porton megy, én is évek óta használom kívül/belül, Androidról, stb. IPv6 is van, azon is figyel.)
-
Sasos
senior tag
Üdv urak!
A Win 10 Pro-t sehogy sem tudom rávenni, hogy engedje magát elérni RDP-n keresztül.
Hibakód 0x104.
Nem az alap porton szoktam használni (de azon sem megy). Tűzfalon átengedve (lekapcsolva sem megy). IPv6 kikapcsolva, semmi javulás.
Lassan kifogyok az ötletekből. Sem droid sem másik 10 alól nem érem el (hálózaton belülről sem). Vagy nincs válasz, vagy a fenti hibakód.Mit nézek be?
-
King Unique
titán
válasz
pontyos #107258 üzenetére
Ha "hidegen" indítod a gépet, a Windowst, akkor olyankor bejelentkezés után lefuthat automatikusan a keresés, de akkor sem mindig. Meg max. pár perc, vagy alapesetben inkább annyi se szokott lenni ilyenkor, vagyis nyilván nem kellene sokáig és akkora mértékben terhelnie a rendszert. Egy viszonylag jobb gépen, SSD-vel meg pláne nem, inkább egy gyengébb hardveren, HDD-nél lehet téma ez.
(#107261) MeSKA:
Akkor a Defender az oka, ami átvizsgálja első alkalommal a megnyitott mappa tartamát, azért szöszölt vele egy ideig. Ha zavar, akkor pl. a kivételekhez lehetne adni, mint már említették. Védelem szempontjából egyébként elég jó mostanában a Defender, csak amiatt különösebben nem indokolt lecserélni. Viszont rendszerterhelés terén már kevésbé, abban vannak jobbak, lásd a nemrég említetteket. -
MeSKA
aktív tag
válasz
bazsi83vp #107263 üzenetére
Köszönöm srácok! Akkor nem telepítek Avastot csak hozzá adom kivételnek!
Egy másik kérdésem lenne még, amit nem értek. Hiába van bekapcsolva a 15 perc utáni monitor kikapcsolása és a 30 perc utáni alvó mód, mégsem csinál semmit. Friss telepítés, legális Windows. Valami program foghatja? Hogy tudnám kideríteni melyik? -
bazsi83vp
senior tag
-
MeSKA
aktív tag
válasz
King Unique #107255 üzenetére
Igen, jelenleg csak a Windows Defender van fent. És igen, több ezer zeneszám van (sok sok album, diszkográfia stb). Maga a file műveletek gyorsak, de ahogy belépek egy-egy mappába az tart egy kis ideig. Viszont utána ugyan abba a mappába már gyorsabban belép (következő újraindításig). Nem igazán szeretem a vírusírtókat, de szerintetek az Avast hatékonyabb a Defendernél? És az előbbi problémát figyelembe véve telepítsem? Nem lehet esetleg egy mappára kivételt beállítani, hogy azt ne ellenőrizze?
-
https://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/Windows-10-Store-Apps-5f60b9e3
Megbízható?
Megnőtt a windowsapps mappa, és szeretném ha úgy lenne hogy ha most törlök valamit később vissza is tudjam telepíteni. -
pontyos
senior tag
válasz
King Unique #107257 üzenetére
Köszönöm máris beállítom a szünetet!! Ez a retek láda állandóan keres hosszú percekig és minden bekapcsolás után! Szépen elkezdem a munkát aztán érzem, hogy lassul. Aztán csak keres keres
-
King Unique
titán
válasz
pontyos #107253 üzenetére
Milyen verziót használsz? Ha 1903, akkor a gépházban könnyen be lehet állítani 5 x 7, vagy egyből 35 napos szüneteltetést a Home kiadásnál is, ha éppen nem alkalmas a frissítés. Plusz ott van a forgalmi díjas kapcsolat beállításának lehetősége, amikor még a frissítések sem fognak automatikusan letöltődni, nemhogy települni. Ha további lehetőségek is érdekelnek, automatikus frissítés konfigurálása, átmeneti letiltása stb., akkor lásd egy másik válaszban leírtakat.
A frissítések állandó keresése, meg az állandó frissítés pedig nyilván mese... Pont hogy ha nem nyomok rá a gépházban manuálisan, akkor van hogy napokig egyáltalán nem is keres. Meg ha keres is, az lefut pár-néhány másodperc, extrémebb esetben max. talán fél-egy perc alatt, nem tart órákig. Aztán havonta (nem naponta) jellemzően szokott lenni 1-3 db összesítő frissítés, amik közül egy ideje több eleve csak választható, külön megerősítés kell a letöltéshez és telepítéshez (példa).
-
tasiadam
veterán
-
King Unique
titán
válasz
MeSKA #107252 üzenetére
Ha sok, több száz/ezer zenefájlt tartalmazó mappák megnyitásáról van szó, akkor annyira nem meglepő az üzenet, de inkább HDD-n szokott ez lomhább lenni, SSD-n annyira nem kellene. Viszont ha a beépített védelmet használod (Windows Defender), akkor az is közrejátszhat, ami amúgy sem éppen a legjobb ilyen téren, a fájlműveleteket is lassíthatja. Ha hardveres oldalról az SSD-k állapota és a fizikai csatlakozás rendben van, akkor esélyes az előbbi.
-
pontyos
senior tag
Srácok, van valami módja, hogy egy laptopon, gyári Win 10 Home ki lehessen kapcsolni a frissítések állandó keresését? Néha nullára lassul mikor dolgoznék vele, gépházban ránézek,és épp keres meg, meg frissül stb...
köszi
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok!
Neten nem találok semmi hasznosat így felteszem ide a kérdést, remélem tudtok segíteni!
Mitől van az, hogy a SSD meghatón lévő FLAC vagy akár mp3 zenét tartalmazó mappák nagyon lassan nyílik meg? Rendszer is egy SSD-n van és az adat is egy másik SSD-n. Azt írja "Dolgozunk rajta..." és tölt egy jópár másodpercig. -
OldMike
őstag
válasz
Timyyy #107244 üzenetére
Nekem hasonló volt a gondom, mivel létrehoztam egy sima felhasználót, jelszó használat nélkül. Ettől kezdve mindig abba lépett be automatikusan, csak ebből a fiókból tudtam azután átlépni az admin fiókba (amikor az kellett). Ebben az esetben a megoldás az volt, hogy előírtam a jelszóhasználatot a sima fióknak, most már van fiókválasztási lehetőség.
-
ElGatto
aktív tag
Hi, enyémre valami ötlet? 107218
Sajna még nem volt időm nekifogni, de előre félek, hogy nehogy valami más hardver is bele pukizzon a ventillátorba.
Merre érdemes kezdeni a hibakeresést?
Köszi -
Timyyy
őstag
Tegnap próbáltam létrehozni a rendszergazda fiók mellé egy második sima felhasználóit is. Részben sikerült, viszont induláskor kérdés nélkül belép valamelyik fiókba (még nem jöttem rá mi alapján, egyelőre randomnak tűnik). Én viszont azt akarom elérni, hogy dobja fel a 2 fiókot mielőtt betöltene bármit is, és lehessen választani. Ezt hol tudom beállítani?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
tasiadam
veterán
válasz
CirrMee #107238 üzenetére
win10 beallitasnal van, grafikus beallitasok menupont alatt, klasszikus program hozzaadasa, chromet ki kell keresni, es ott van 3 opcio: rendszer altal meghatarozott vagy micsoda, energiatakarekos es performance.
ismerosomnel igy all:
HD620
GTX1060
Laptopomban igy all:
HD4000
GT620M
Nalam pedig:
GTX960
GTX960 -
-
-
CirrMee
addikt
válasz
Cs1csó #107227 üzenetére
Fogalmam sincs, életemben nem láttam ég olyat, hogy valaki ennyire értelmetlen dologgal erőlködjön.
Meg ha működne is a dolog, akkor is kb az értelmetlen baromság kategória lenne, mert amire vázolta a használatát, lófingot nem fog teljesítményt, cserébe többet zabálna teljesen feleslegesen a gép. -
Dilikutya
félisten
válasz
King Unique #107210 üzenetére
A hátrányos helyzetű frissítő egész biztosan működik még, szépen aktivál is.
-
Cs1csó
titán
válasz
tasiadam #107221 üzenetére
Mit akarsz ezzel a több mint 8 éves - már a megjelenésekor is gyenge - Radeon kártyával?
(A UserBenchmark szerint a GTX 960 2000x jobb mint ez a Radeon)CirrMee
Mi lehet ezzel a célja?
-
CirrMee
addikt
válasz
tasiadam #107221 üzenetére
Van 2 VGA-m, egy HD6450 és egy GTX960.
Be akarnám állítani, hogy az 1x-es 6450 dekódoljon és kezelje a chromet, ne a 960.Szerintem itt hagyd abba.
Egyrészt semmi értelme annak, amin erőlködsz, és sikerülni sem fog. Már azt az egy esetet leszámítva, hogy ide-oda kötözgeted a monitorkábelt. Encode esetén van választási lehetőséged, már ha a szoftver is támogatja. -
tasiadam
veterán
Sziasztok!
Van 2 VGA-m, egy HD6450 és egy GTX960. Előbbi 1x, utóbbi 16x-en van az alaplapra kötve. Be akarnám állítani, hogy az 1x-es 6450 dekódoljon és kezelje a chromet, ne a 960. De a grafikus bállítások fül alatt nincs a HD, csak a GTX. Külön külön mind a 2 képes rá, egyben valamiért csak a 960at preferálja.
Hol tudnám ezt ráeröltetni a chromera, vagy a win10-re? -
HUTCHDB
nagyúr
-
ElGatto
aktív tag
Hello!
VGA csere miatt Friss telepítés után, mikor raknám fel a használt programokat illetve a VGA drivert a win folyamatosan lefagy. Mit rontottam el vagy mit kéne tenni?
Köszi -
CB
senior tag
Aztaaaaa! Erre rá nem jöttem volna! Tényleg be volt kapcsolva a numlock.
Köszönöm szépen.Egyébként a billentyűzeten meg sem találtam, a képernyő billentyűzeten tudtam kikapcsolni.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Lányomnak a Sony vaio számítógépét frissítettem win10-re.
A billentyűzete matricázott. Hun és hun101 gombos billentyűzetet is ki tudok választani, de ezekkel össze vissza gépel, nem azokat a karaktereket írja, mint amit leütök. Pl. az M-nél 0-át,
Mi a fenét kell csinálnom, hogy azokat a karaktereket lássam, amit leütök?
Segítsetek, mert megüt a guta.
Köszi. -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap felraktam a win10-et, a win7 után.
A gép úgy van összekötve, hogy van egy monitor, illetve HDMI kábellel egy házimozi erősítőn keresztül egy LCD TV a másik szobában.
Eddig úgy működött, hogy ha nem volt bekapcsolva az erősítő és a TV, akkor a monitoron láttam a képet, de ahogy bekapcsoltam az erősítőt és az LCD TV-t, úgy csak azon láttam a képet és a monitor kikapcsolt.
Nekem ez szuper megoldás volt, de most a win10-nél csak klónozni, vagy kiterjeszteni tudom a képernyőt, de azt az opciót nem találom, hogy ha bekapcsolom az erősítőt és a TV-t, akkor csak azon legyen kép és a monitor kapcsoljon ki.
Ötlet, vélemény?
Köszi
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Adott egy LG tv ami HDMI-n intel nuc pc vel( i3 és amd RX 540 kártya) van összekötve. A tv pedig HDMI arc al egy LG SJ4 es soundbarral.Szóval elméletileg a PC hangja felmegy a tvbe aztán onnan ugye HDMI arcon keresztül a soundbarba.
A rendszer legfrissebb build win 10 64 bit home.
A probléma az hogy internet böngészőben youtube illetve vidókat tartalmazó internetes oldalak alatt vagy van hang vagy nincs.Nem tudom miért az első 2 másodpercben elmegy és aztán nincs. Megnéztem már minden általam ismert beállítást és nem találom az okát.Máshol minden ok pl. filmek alatt stb....
Előre is köszi a segítséget
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #107206 üzenetére
A miérthez egyrészt nem ártana tudni, hogy a visszaállításnál pontosan mi volt a hibaüzenet, megfelelően lett-e kivitelezve. Másrészt hogy amikor el lett készítve a képfájl, akkor valóban rendben volt-e, valamint később nem-e lett sérült. Van a programban egyébként ellenőrzési lehetőség a képfájlokhoz, amit szükség esetén közvetlenül a létrehozás és később a visszaállítás előtt is le lehet futtatni, ha valaki nagyon biztosra akar menni.
Nem, úgy nem, hogy egyáltalán nem tudtam használni a korábban megfelelően elkészített lemezképfájlt, sőt nemrég pont csináltam egy visszaállítást és gond nélkül működött. Meg mondjuk eleve több helyre, több fizikai tárolóra mentem az ilyen képfájlokat, így ha esetleg az egyiken gond lenne valamelyikkel, tönkremenne maga a tárolóeszköz, akkor szükség esetén egy másikról is el tudom érni.
Ha telepítve van a program Windowsra, akkor nyilván azzal célszerű létrehozni a WinPE/WinRE változatot. Sőt, azzal olyat készítesz, amilyet akarsz, lehet közvetlenül pendrive-ra, külön ISO-ba, stb. Különösebben bonyolultnak pedig nem mondanám, pláne hogy alapértelmezetten be van jelölve kb. minden, max. a cél típusát (pl. ISO, pendrive) kell kiválasztani, meg a WinPE/WinRE | 32/64 bit közül a megfelelőt bejelölni, vagy az alapértelmezettet megváltoztatni, ha másmilyen kell.
Ha neten fellelhető, más által előre legyártott Macrium WinPE ISO kell, akkor pl. innen mindig letölthető az aktuális WinPE 10 alapon. Ha régebbi PE verziós muzeális gépekhez, akkor meg egy korábbi cikkhez kapcsolódóan innen. -
King Unique
titán
válasz
icp1970 #107208 üzenetére
Hivatalosan már rég megszűnt ez a lehetőség, de gyakorlatilag még mindig működhet. Valamint ha korábban, az 1 éves ingyenes időszakon belül már történt sikeres upgrade és aktiválás W10-re, akkor pláne működnie kellene most is.
Ha esetedben a W10 Pro most nem aktivált, akkor első körben lehetne futtatni a gépházban az aktiválási hibaelhárítót. Valamint tisztázni azt, hogy tényleg Pro kiadáshoz van-e érvényes licenced, mert ha eredetileg Home, illetve a W8.1 esetében Core kiadás volt a laptopon, akkor a W10-nél is értelemszerűen az annak megfelelő a Home, nem pedig a Pro. -
Zoz
őstag
válasz
icp1970 #107208 üzenetére
Még mindig simán megy a 7/8-ról a frissítés. Itt valami más gond lesz. Tényleg gyári Windows volt rajta? Nem mókolt rá valaki valami virágbolti verziót?
Van Windows matrica a gépen (sokszor az aksi alá dugják el)? Ha BIOS kódos is, akkor is egy hologramos Windows logós matricának lenni kell.
Az is lehet pl, hogy gyárilag Home volt, és rámókoltak Pro-t.Ha 10-es telepítőről bootolsz, és úgy indítod a telepítést, akkor ha van BIOS-ban termékkulcs, akkor fel se jön a kulcs bekérő ablak.
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Adott egy Dell 6 genes noti,amihez gyári Win 8.1 Pro 64 bitvolt. Ezt sikerült frissítenem Win 10 Pro ra.De ha a gépházban a Win aktiválására megyek,azt írja hogy nem talál termék kulcsot,és nem lehet aktiválni.Mi közben a rendszer nem kér aktiválást. Kérdésem.Ha úlyra tiszta telepítéssel fel raknám a Win 10 et akkor nem lenne jog tiszta,és kérné az aktiválást?Már meg szűnt az a lehetőség hogy win 8.1 ról frissítve,Win 10 -re kapjon digitális kulcsot a rendszer?Köszönöm a választ előre is.
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique #107205 üzenetére
igen de nem akarok darabolni stb. Semmi gond maradok az MCT-és officiális megoldásnál.
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem meg!
A Macrium Reflect-el csináltam korábban, pendrive-ről bootolva rendszernentést (két különböző időpontban) az SSD partícióiról, amin csak a rendszer van.
Tegnap próbáltam egy visszaállítást csinálni, de az újabb képfájlt kiválasztva kb. 35%-nál hibát írt ki a Macrium.
A korábbi képfájlt kiválasztva viszont tökéletesen lefutott a visszaállítás.
Nem igazán értem, hogy miért nem fogadta el az egyik képfájlt.
Mindkét alkalommal ugyan úgy csináltam a mentést, s hibát nem írt ki a Macrium.
Jártatok már így?
Lehet, hogy a Windows boot lemezzel is kell csinálnom mindig egy rendszermentést, nehogy így járjak a Macriummal.
A Macrium programból csináltok mindig friss boot pendrive-t, vagy letöltitek a netről az ISO-t,s ezt írjátok ki Rufus-al pendrivera, boot-ot kiválasztva?
A Macrium-ból indítva a boot pendrive létrehozása nekem egy kicsit bonyolult, nem mindig egyértelmű, hogy a beállításoknál esetleg min kell módosítani.
A friss, kész Macrium boot ISO-t lelehet valahonnan tölteni? -
King Unique
titán
válasz
Cs1csó #107203 üzenetére
Te vsz a Rufus UEFI-NTFS megoldására célzol, annál lehet szükség a Secure Boot kikapcsolására. De alapesetben nem kell kikapcsolni, pláne W10-nél nem, inkább W7-nél lehet rá szükség, amiről nemrég már volt szó. Meg ha nagyobb az install.wim mérete 4 GB-nál, akkor szükség esetén a FAT32 fájlrendszer használatához lehet darabolni install.swm fájlokra, amiről ugyancsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged