Hirdetés

Aktív témák

  • bmwk1200s

    őstag

    Üdv mindenkinek!

    Próbáltam már segítséget kérni, de nem kaptam választ. Abban reménykedem, hátha ti tudtok segíteni!
    Helyzet a következő. Nem túl régen vettem egy Sata-s Samsung vinyót mobilrackbe. Már ott jelentkeztek a problémák, hogy az Xp miután betöltött én pedig bekapcsoltam a vinyót a keretnél, az Xp tetszhalott lett úgy 5-6másodpercre, 1-2 másodpercig megint élt, majd megint halál 5-6sec, megint éber 1-2...és így tovább addig amíg ki nem kapcsoltam a racket. Sok sok kínlódás után, úgy működik jelenleg is a cucc, hogy a sata kábel a raid0-van kötve az alaplapon, a BIOSban pedig IDE módon fut a raid beállításoknál.
    A Win7 még érdekesebb. Kezdetben jelezte, hogy hopp új hardver, majd kiírta hogy nem talált megfelelő drivert, ezért nem fog működni a dolog. Na, mondom remek. Nem akartam akkor még ezzel szenvedni, majd keresek én neki egyszer drivert, addig elvagyok az xp-n is.
    Egyik alkalommal, mikor indítom a win7et, jelzi, hogy új frissítések vannak, nosza telepítsed. Azóta már nem is jelzi indításnál az új hardvert, sehol sem látja, nem is keresi, semmi.
    Elég dühítő, mert lassan már állnék át win7re, de úgy nem fog menni, hogy csak xp alól érem el a több száz gigányi adatom.

    Előre is köszi! :)

    Semmit sem írok alá!

Aktív témák