- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- VR topik
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
Aktív témák
-
Sgt. Mathias
csendes tag
Üdv!
Lenne egy elég zavaró problémám, bár nem kifejezetten a win7-hez kapcsolódik de azért rákérdeznék hátha tud vki segíteni. Szóval ha a gépem huzamosabb ideig ki van kapcsolva, utána indításnál nem tölt be a windows. Próbálkoztam már sok mindennel, pl. leellenőriztem, újraformáztam a winchestereket, memóriatesztet is futtattam, kivettem az alaplapi elemet (majd visszaraktam)
és természetesen a kábelek és hardverek csatlakozóit is megnéztem, de a hiba még mindig fenn áll. Általában nagynehezen elindul, de akkor is egy kicsit trükközni kell. Időnként viszont nincs más megoldás újra kell húzni a windowst és azért ezt kb heti rendszerességgel csinálni már kicsit kiábrándító.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és természetesen a kábelek és hardverek csatlakozóit is megnéztem, de a hiba még mindig fenn áll. Általában nagynehezen elindul, de akkor is egy kicsit trükközni kell. Időnként viszont nincs más megoldás újra kell húzni a windowst és azért ezt kb heti rendszerességgel csinálni már kicsit kiábrándító.