- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Aktív témák
-
Sgt. Mathias
csendes tag
Sziasztok!
Az internetkapcsolattal van egy kis gondom win7-en. Hibaelhárítóban az a pontos leírása, hogy a diagnosztika-házirend szolgáltatás nem fut. Megpróbáltam javítani rendszergazdaként de nem sikerült. A hálózati drivert is újraraktam de az se segített. Ha esetleg tudjátok a megoldást kérlek segítsetek. -
Sgt. Mathias
csendes tag
Üdv!
Lenne egy elég zavaró problémám, bár nem kifejezetten a win7-hez kapcsolódik de azért rákérdeznék hátha tud vki segíteni. Szóval ha a gépem huzamosabb ideig ki van kapcsolva, utána indításnál nem tölt be a windows. Próbálkoztam már sok mindennel, pl. leellenőriztem, újraformáztam a winchestereket, memóriatesztet is futtattam, kivettem az alaplapi elemet (majd visszaraktam)
és természetesen a kábelek és hardverek csatlakozóit is megnéztem, de a hiba még mindig fenn áll. Általában nagynehezen elindul, de akkor is egy kicsit trükközni kell. Időnként viszont nincs más megoldás újra kell húzni a windowst és azért ezt kb heti rendszerességgel csinálni már kicsit kiábrándító.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Akvarisztika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és természetesen a kábelek és hardverek csatlakozóit is megnéztem, de a hiba még mindig fenn áll. Általában nagynehezen elindul, de akkor is egy kicsit trükközni kell. Időnként viszont nincs más megoldás újra kell húzni a windowst és azért ezt kb heti rendszerességgel csinálni már kicsit kiábrándító.