- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Ofkorsz, de egy toolbar még csak egy dolog. Mégiscsak egy plugin, vagy mi.
De azért az, hogy effektíve belecsomagolnak egy másik alkalmazást, az már azért erős. Mi lesz a következő, Chrome OS, meg ha csatlakoztatva van a telód, akkor arra meg Android?
Áh, mindegy. De azért eléggé meglepődtem, hogy egy konkrét programot akarnak egy másik programon keresztül installálni.
(#7051) hackeeeee: Nem tudom, hány mega lehet a toolbar, de a Chrome biztosan több. Kezdjük pl. ott, hogy van, aki korlátos nettel vagy mobilnettel netezik. Az mondjuk kurvára nem fog örülni neki, ha le akar tölteni egy Skype-ot, és egy még egyszer annyi böngésző is jön vele, tök feleslegesen.
És megjegyzem, ez még a szerencsésebb eset, mert nem volt eldugva a dolog, külön ablaka van, meg minden. De láttam én már olyat, ahol sasszem kellett a kis görény piggiback progi pipájának a kiszúrásához.
Darabolják már fel a google-t vazze

Aktív témák
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest