Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Ofkorsz, de egy toolbar még csak egy dolog. Mégiscsak egy plugin, vagy mi.
De azért az, hogy effektíve belecsomagolnak egy másik alkalmazást, az már azért erős. Mi lesz a következő, Chrome OS, meg ha csatlakoztatva van a telód, akkor arra meg Android?
Áh, mindegy. De azért eléggé meglepődtem, hogy egy konkrét programot akarnak egy másik programon keresztül installálni.
(#7051) hackeeeee: Nem tudom, hány mega lehet a toolbar, de a Chrome biztosan több. Kezdjük pl. ott, hogy van, aki korlátos nettel vagy mobilnettel netezik. Az mondjuk kurvára nem fog örülni neki, ha le akar tölteni egy Skype-ot, és egy még egyszer annyi böngésző is jön vele, tök feleslegesen.
És megjegyzem, ez még a szerencsésebb eset, mert nem volt eldugva a dolog, külön ablaka van, meg minden. De láttam én már olyat, ahol sasszem kellett a kis görény piggiback progi pipájának a kiszúrásához.
Darabolják már fel a google-t vazze

Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Animal Crossing: New Horizons
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest