- Tápos kibeszélő offtopik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
!attis!
tag
hali!
Feltettem a Windows7-et (32bit), meglepően jónak tűnik egyetlen apróság kivételével.
Filmnézéskor 10-15 percenként megakad a film 15-20 másodpercekre majd megy tovább 15 percig és újra megakad.Feladatkezelőben megnéztem a processzor kihasználtság teljesen elenyésző viszont a lemezolvasás lemegy szinte 0-ra..Amikor megakad az tisztára olyan mintha a winyó állna le :S, a visszajelző led is folyamatosan világít.És ugyan ezt csinálja akkor is ha neten böngészőben nézzek egy klipet vagy filmet.Ebben szeretném segítségeteket kérni hátha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel.Mi lehet a hiba oka és hogyan tudom kiküszöbölni? Xp és Vista alatt is minden frankó. A gép: Acer TraveMate 5310, Core Solo procival 2Gb Rammal, GMA 950 integrált videó kártya.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest