- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Aktív témák
-
lavassa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy gondom, kerestem utána a neten és itt a fórumban is, de nem találtam semmit.Van egy Lenovo R61-es gépem, amiben van egy 160GB-s (gyári) Fujitsu merevlemez. A gépen rajta van a Lenovos gyári partíció, ami kb 10GB, a Windows 7 C: partíciója 60GB-tal meg egy D: partíció az adatoknak. A Windows egy angol 7-es professional x64.
A gond a következő: a D: meghajtó egyszer csak eltűnt a sajátgép alól. A merevlemez kezelő vagy mi pedig szabad területnek mutatja, holott NTFS-re volt formázva és voltak rajta adatok. Egyszer már újraformáztam, egy darabig megint rendben volt, aztán megint free space lett belőle. Spybot S&D-t futtattam, nem talált semmit, ugyanígy a Lenovo hard drive quick test-je sem.
Van bárkinek bármi ötlete?
Kösz!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest