- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
lavassa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy gondom, kerestem utána a neten és itt a fórumban is, de nem találtam semmit.Van egy Lenovo R61-es gépem, amiben van egy 160GB-s (gyári) Fujitsu merevlemez. A gépen rajta van a Lenovos gyári partíció, ami kb 10GB, a Windows 7 C: partíciója 60GB-tal meg egy D: partíció az adatoknak. A Windows egy angol 7-es professional x64.
A gond a következő: a D: meghajtó egyszer csak eltűnt a sajátgép alól. A merevlemez kezelő vagy mi pedig szabad területnek mutatja, holott NTFS-re volt formázva és voltak rajta adatok. Egyszer már újraformáztam, egy darabig megint rendben volt, aztán megint free space lett belőle. Spybot S&D-t futtattam, nem talált semmit, ugyanígy a Lenovo hard drive quick test-je sem.
Van bárkinek bármi ötlete?
Kösz! -
lavassa
csendes tag
válasz Killing #5210 üzenetére
Na, megnéztem a Partiton Wizard home edition nevű programmal. Nem volt hideolva, ez is üres területnek mutatta. Volt viszont a programban egy helyreállítás funkció, az megtalálta a rajta levő adatokat, viszont nem állította helyre. A lényeg nem is az adatok visszaállítása, hanem hogy miért törlődik időőnként a partíció?
Van valakinek valami ötlete? -
lavassa
csendes tag
válasz konfar.dani #5251 üzenetére
Kösz a választ! Próbálkozom még, hátha kevésbé radikálisan is meg lehet oldani, de ha nem marad más, akkor megcisnálom!
Kösz mégegyszer!
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűnyíró topik
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs