Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nem nem ir ki semmit, az igaz hogy letiltottam a Group Policy-ben hogy adatokat kuldjon de nem hiszem hogy ez lenne a hiba oka.

Amugy kozben letiltottam a netet (kabel) es frissitettem a naplot rogton bekerult a Time server hiba ez nem is lenne gond ha lehetne torolni szabalyosan de nem lehet, igy csak hizik. Peldaul miert kellene allandoan fent lennie a neten ha en azt nem akarom, viszont akkor meg szorja a hibajegyzeket, eszerint a logika szerint a gepnek allandoan kapcsolatban kell lennie a kulvilaggal. Az sem piskota a Nokia meg jo hogy "kompatibilis"
Amugy van meg egy gyanum, fent volt parnapig az AVG 9.0 de nagyon lelassitotta a gepet igy leszedtem am annyi szemetet hagyott maga utan a registry-ben hogy orom volt nezni.
En meg nem igen szeretem a felesleges szemetet igy nemsokarra inkabb ujrateszem az egesz cuccot, csak egy Lenovo-t varok mert mert egy kicsit segiteni kell a tulajnak, XP-s volt eddig.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest