Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nem nem ir ki semmit, az igaz hogy letiltottam a Group Policy-ben hogy adatokat kuldjon de nem hiszem hogy ez lenne a hiba oka.

Amugy kozben letiltottam a netet (kabel) es frissitettem a naplot rogton bekerult a Time server hiba ez nem is lenne gond ha lehetne torolni szabalyosan de nem lehet, igy csak hizik. Peldaul miert kellene allandoan fent lennie a neten ha en azt nem akarom, viszont akkor meg szorja a hibajegyzeket, eszerint a logika szerint a gepnek allandoan kapcsolatban kell lennie a kulvilaggal. Az sem piskota a Nokia meg jo hogy "kompatibilis"
Amugy van meg egy gyanum, fent volt parnapig az AVG 9.0 de nagyon lelassitotta a gepet igy leszedtem am annyi szemetet hagyott maga utan a registry-ben hogy orom volt nezni.
En meg nem igen szeretem a felesleges szemetet igy nemsokarra inkabb ujrateszem az egesz cuccot, csak egy Lenovo-t varok mert mert egy kicsit segiteni kell a tulajnak, XP-s volt eddig.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest