Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
Csak engem az zavart de marhára, hogy néztem HD Sentinel -el azt írt adatmennyiséget, egy megát nem írt egy idő után ... CPU-nál mind a négy mag üresen ... No és ugye az sem elhanyagolható szempont, hogy én abból indultam ki, hogy ha az X2 -es gép már réges rég kész, akkor ez mit tököl. Bár az gyanús volt, hogy timeout-al nem dobta el ... MIndegy betudom annak, hogy én már a Vista meg a Windows 7 frissítési rendszerével annyi negativ tapasztalatot gyűjtöttem be - főleg a Vistáé volt katasztrófa, de ezé se sokkal jobb - , hogy már alapból mínusz 5 percről indul

Szerk : legalább nyomna valami tájékoztatót a - hosszú perceken vagy tízperceken mozdulni nem bíró zöld folyamatjelzőn kívül - ami alapján látható lenne, hogy igen dolgozik .
Kezdek olyan lenni mint az agresszív kismalac ! Nem várok !!

Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest