Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
Csak engem az zavart de marhára, hogy néztem HD Sentinel -el azt írt adatmennyiséget, egy megát nem írt egy idő után ... CPU-nál mind a négy mag üresen ... No és ugye az sem elhanyagolható szempont, hogy én abból indultam ki, hogy ha az X2 -es gép már réges rég kész, akkor ez mit tököl. Bár az gyanús volt, hogy timeout-al nem dobta el ... MIndegy betudom annak, hogy én már a Vista meg a Windows 7 frissítési rendszerével annyi negativ tapasztalatot gyűjtöttem be - főleg a Vistáé volt katasztrófa, de ezé se sokkal jobb - , hogy már alapból mínusz 5 percről indul

Szerk : legalább nyomna valami tájékoztatót a - hosszú perceken vagy tízperceken mozdulni nem bíró zöld folyamatjelzőn kívül - ami alapján látható lenne, hogy igen dolgozik .
Kezdek olyan lenni mint az agresszív kismalac ! Nem várok !!

Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs