Hirdetés
Aktív témák
-
Sziasztok.
Gondoltam kipbálom a másodlagos gépemen a win7-et, mielőtt a fő gépemmel erre állnék át.
A probléma az, hogy bootol a dvd, elkezdi tölteni a telepítő fájlokat, futnak a fehér töltő csíkok, majd amikor történnie kellene valaminek (nem tudom, csak gondolom, mivel nem láttam korábban win7 telepítőt), akkor egy üres képernyőt kapok, az első oszlopban sok H betűvel. Ezzel meg is fagy a gép és lehet ki és bekapcsolni újra. Még egy hibaüzenetet sem dobott, hogy mi nem tetszik neki, pedig akár működhetne is. (Compaq AP550 gép: dual p3, 1gb rambus, ati 9550 128mb agp, integrált adaptech u160scsi vezérlő, 36gb seagate u160scsi, pio116 ide író, ac97 hang, intel pro100 lan)
Xp sp2 hibátlanul fut rajta úgy, hogy mindent felismer már telepítéskor és nem kér semmi drivert.
Valaki látott már ilyet?

Erre gondolok:

Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- World of Warships
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs