Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Aktív témák
-
d@minator
addikt
Sziasztok!
A következő probléma állt elő.
Frissen telepített win7-nél az internet speedtest rendesen lefutott. Majd biztonsági frissítéseket töltöttem le. Utána semmilyen speedtest az upload tesztet nem tudja megcsinálni. Kilépve a speedtest-ből az internetelérés dög lassú. A ping felmegy 5-ről 250-500-ra és csak a gép újraindításával áll vissza a normál állapot. Aztán ha speedtestet akarok csinálni minden kezdődik előröl.Alaplap: ASUS P5K driver amit a windows rakott fel neki. Le is frissítettem manuálisan és akkor is jó még jó volt minden. A biztonsági frissítés után lett rossz csak.
OS: Win7Prof 32bit és Win7Ultimate64bit mindkettővel ugyanaz a helyzet. Másik vin7-es gépet is dugtam erre a hálózatra az tökéletesen működik.
Ötlet? Win, Driver vagy hálókártya hiba?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest