Hirdetés
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Sziasztok!
Egy kisebb, de annál zavaróbb problémával fordulok felétek, Windows 7 alatt gondjaim vannak a hanggal.
Integrált hangkártyám van (Realtek ALC880), ami a gyártó oldalán az XP-nél szerepel WHQL aláírással, Win 7-nél nem (érdekes, hogy csak ez az egyetlen típus nem). Nem vagyok teljesen tisztába ezzel a WHQL dologgal, de sejtem hogy a támogatással lesznek itt gondok.A hiba, hogy youtube-nál, még egy kis mp3 lejátszásánál is képes beszaggatni a hang, egér, tehát az egész rendszer lomhábbá válik. Valaki tapasztalt már ilyet, és van-e rá valami csaoda megoldás azonkívül, hogy más rendszert teszek fel? Gyanakodtam korábban hardverhibára, de Ubuntu alatt (Live CD-vel) kiválóan megy a youtube.
Próbálkoztam még azzal, hogy letöltöttem drivert az alaplapgyártó (gigabyte) oldaláról, de az ott lévő valamiért nem akart települni.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest