- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Aktív témák
-
válasz
Blazkowicz
üzenetére
1. Ha dátum szerinte rendezed? Ha rá kattintasz a név, dátom ilyenekre, (rendezésnél) akkor van egy olyan, hogy több, vagy tovább, legalul, ott még vannak rendzési módok.
2. Nem nincs. Hála az égnek, hogy kivették. Azért nincs, mert már külön vannak a funkciók, xp-ben egybe voltak rakva. (én nem tudok róla,m bár egy hack-et találtam.[link])
+1 Szerintem nem lehet eltüntetni, ha csak nem keresel hozzá hack-et, de szeritnem fölösleges szétbarmolni a rendszert, ilyen xp-s hülyeségekkel. Ez már nem xp, hanem windows 7, ez van.
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- PlayStation 5
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest