Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen videókártyát?
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni a problémámon:
Egy Tp-Linkes adapterrel csatlakozom a routerre, így van nálam net.
Windows 7 64 bites rendszer van fent(eddig többé kevésbé elégedett vagyok vele).Na most amikor beindítom a gépet automatikusan csatlakozik a routerre, aztán egy idő után ledobja magát(főleg, ha letöltök vagy videót nézek
), ekkor hibaelhárítás, aztán ötödszörre talán(!) sikerül neki vissza állítania és akkor van 5 vagy 10 percig net, aztán ugyanúgy elmegy.(mármint nem a net, mert az van)ami a szobámba van laptop, a beépített adapterével, sose dob le és semmilyen probléma nincs vele

az a gond hogy van Dirt 2 kuponom és egyszerűen nem tudom használni, mert ez a sz@r állandóan ledob vagy egyszerűen nem csatlakozik.
remélem érthető voltam, kicsit ideges vagyok, hogy már 121030-szer kell ugyanazt eljátszanom.
ha valaki tud segítsen

Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest