- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Az asztali gépemen ez az első... Szűz (akkor bontottam ki a csomagolásból) winyóra és legális windóz nem mókolt...
Bocsi, de az nem derült ki a hsz-edből, hogy az asztali, vagy melyik nem boldogul a megosztott mappákkal. Nem, nem arra gondoltam egyébként, hogy a mókolás miatt lenne a galiba. Akkor szokott ilyen tipikus hiba lenni, mikor többször volt már telepítve a W7, és olyankor a korábbi telepítések jogosultságai megmaradnak, csakhogy az akkori rendszergazdai fiók már nem létezik, tehát egy nemlétező tulajdonosa van a mappáknak. Ezt kell megnézni, és beállítani a jelenleg hozzáférést megtagadó mappák és fájlok tulajdonságainál, a biztonsági részben.
Egyébként volt már erről szó, és volt ilyen gondja másnak is. A hiba oka legalábbis náluk ez volt.
Ha nálad nem, akkor sorry, ennyi volt az ötletem....
Aktív témák
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest