Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok,sajnos mostanában az eddig szuperül működő a win7 kék halálokat dobál induláskor.Az előzmény az volt,hogy felraktam egy másik winyóra az osx 10.6.3 ismerkedés céljából ment is szépen de nekem nem tetszett az agyon hájpolt apple érzés.Vissza az eredeti winyó ki a osx winyó,ezek után induláskor rendszeres lett a kék halál,most utoljára ezt a hiba üzenettett írta ki STOP:0X0000008E(0XC0000046,0X82C8A8,0XA50A31CD,0X00000000) dual boot van a pc az win mellet egy ubuntu is van,ott általában elindul de nem mindig azt tapasztalom,hogy ha csökkentet grafikával indítót akkor nincsen gond mert akkor elindul és nincsen kék halál.Akkor ott megy egy kicsit a gép utána át váltok a win7 és itt akkor már elindul.Tapasztalom ha a windows 7 eltudom elsőnek csökkentett módban indítani az után újra indítom akkor már elindul anélkül,hogy a kék halált látnám utána már szépen megy egész nap és nincsen semmi fagyás vagy más hibára utaló dolgok.Azótta újra szét szedetem a gépet le ellenőriztem a csatlakozásokat és a videokártya hangkártya drivert újra telepetitem.
Másik:mivel az ubuntu is fent van és a grubot használom a windows indítására is amikor kiválasztom az indítási menüből a windowst nem tudom a csökkentett módban indítani hiába nyomkodom folyamatosan a F8 billentyűt.Erre létezik valamilyen mód,hogy mégis használhassam a csökkentett indítási lehetőséget?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest