Hirdetés
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Most meg mi lelte a gépet megint.
Feltettem ashampoo dvd írót. Írtam vele sikeresen egy 2,51GB méretű adat dvd-t egy pioneer 108 íróval. Ellenőrizte a program, rendben.
Kiveszem lemezt, beteszem, felbukkan az ablak, hogy automatikus lejátszás. Ok. Most ez nem kell.
Belépek sajátgépbe, szépen jelzi az írók között nagy képpel, hogy DVD+RW lemez van bent, viszont a szabad területet 4,37GB-nak látja. Belelépek és minden fájl ott van, lejátszható.
Ha átrakom a felette lévő LG olvasóba, az megjeleníti rendesen, hogy szabad terület 0 bájt, foglalt 2,51GB.
Miért jelzi másként az LG, ami csak olvas nem ír és miért jelzi máshogy a pioneer, ami dvdíró? Azért mert ez ír is?
Gépet már újraindítottam.

------------
Köszi. Szerintem is ez lesz a nyitja, csak olyan furcsa.
Aktív témák
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Synology NAS
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest