Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Nekem meg a hdd ket rakja minden esetben a win 7 más sorrendben mikor telepítem, hogy miért és miszerint azt nem tudom.
Akkor ha ahsci módban van, ha raidben akkor abban a sorrendben van ahogyan be van dugvla a sata portbaMod: Bedugtam az usb 3.0 portba, a passportokat felismerte a p55A s gép, de ha a pendrive ot dugom be, megáll az USB és egér, ha kihuzom
elindul, érti a fene
Lehet, hogy ebből az a tanulság, hogy vagy sub dokkoló, vagy usb hub a 2 együtt nem megy.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest