Hirdetés
Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
IfjVerIstvan
üzenetére
Rendben, köszi neked is.

-
Patrick
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez az egyetlen lehetőség?
-
Patrick
addikt
Üdv srácok. Egyik ismerősöm elfelejtette a jelszavát win7 belépéshez, hogy hogy sikerült ez neki, ne kérdezzétek. Másik fiók nincs ahonnan be lehetne lépni, szóval csak az az egy. Hogy lehetne megoldani a problémát?
Köszi.
Üdv:
Patrick -
Patrick
addikt
Win7 fonts betűtípusokat honnan lehetne leszedni?
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Elállítodott a betütipusom és a méretek mindehol.
Skypon, pl vastag lett, firefoxba és a thunderbirdben meg dölt és szintén vastag. Minden oldal úgy jön be. Ez mitől lehet? Elállítottam valamit? Mert nem emlékszem rá az az igazság.
Köszi
-
Patrick
addikt
Üdv.
Lehet valahogy XP-t telepíteni WIN7 mellé? 1 vinyó, két partició van jelenleg.
-
Patrick
addikt
Nem tudom valakinél volt e ilyen. Ez a gondom.
A biosban (award) nincs olyan, hogy memory remap. 64 bitesről van szó és elveszi a VGA ramját a fizikai ramból. Ennek nem így kéne lennie. Ötlete van e valakinek? Mert én már sok mindennel próbálkoztam.
-
Patrick
addikt
Van 4 GB memóriám.
Ha a sajátgépre kattintok jobb klikkel és a tulajdonság-ra megyek, akkor ott a 4 GB van írva a telepített memóriához, de csak 3,5 használható a VGA miatt, mert az 512 MB-os, ami okés is, de 64 bites opnál is így van elosztva? Nem 4 GB-nak kéne a használhatónak lenni? -
Patrick
addikt
Üdv.

Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy ismerős gépén, olyan meglepetésként nem tudok e valahogy egy üzenetet megjeleníteni? Például miközben gépezik és egyszer csak felugrik neki egy ablak, vagy akármi és ott látná azt, hogy boldog születésnapot. Van valami ilyesmi funkció win7ben? Avagy esetleg külön progi kéne rá?
Persze így jó lenne tudni, mikor van bekapcsolva a gépe. 
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest